Raundas Kinijos Zisha Keramikos Vazonas Turėtojas Sultingi Sodo Vazonas, Biuro Stalo Apdailos Amatų Namų, Sodo Vazonas

€6.21

-37%

€10.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr pjaustytuose.

(1)Aukštos Kokybės : Šių augalų vazonuose yra rankų darbo iš aukštos kokybės Raudonos Molio ir kepti aukštoje temperatūroje.Tokios keramikos vazonai, yra tvirti ir ilgaamžiai, lengvai valomi.

(2)Sultingas Gėlių Vazonas : Jie atrodo mielas ir elegantiškas.Jis yra tobulas, rodyti savo namuose , biure , gyvenamieji kambariai , balkonas , sodas.

(3)Masto Programos : gėlių puodai gali būti naudojami auga smulkūs augalai ar ekranas dirbtiniai augalai, pridedant ryškių ir šviežią išvaizdą į savo erdvę .Puiki dovana succulents mėgėjams.

(4)Paslauga: Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia garbė.Jei turite kokių nors klausimų, gavusi produkto, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes 100% atsidavę savo pilną pasitenkinimą.

(5)Ypatingą Dovaną: Tai puiki dovana visiems, netgi sau!Seneliai, žmonos, vaikai, draugai, kolegos, ir pan.Puiki dovana idėja Gimtadienio, Jubiliejaus, Vestuvių, Kalėdų ir Naujųjų Metų, Jie sudaro geras atspirties rytoj.Ji taip pat gali būti puiki dovana augalų mėgėjams ar kaip housewarming dovana.Puikus papildymas pagerinti atmosferą, bet dalis namų ar verslo, gyvinti savo gyvenimo erdvę su šia ypatinga dovana!

Svoris: 192.0 g

Matmenys:

10.7 cm x 3.6 cm

drenažo skylę:

0.9 cm (0.35 colių) skersmens

Spalva: spalvos jūros vandens, balta

Medžiaga: violetinė smėlio

1PC

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Tipas Puodą Padėklai
Funkcija 1 Namų, Sodo Reikmenys
Modelio Numeris Yixing Zisha Keramikos Vazonas
3 funkcija Puikūs keramikos vazonas
Naudojimo Sąlygos Desktop
Yra Protingas Prietaisas No
Stilius kinų stiliaus
Rinkinys Tipas No
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
2 funkcija vazonas
Medžiaga Raudonos Molio
Kilmės KN(Kilmės)
Apdailos Kita

Panašūs produktai