Begalinis Spaudimas Edamame Žaislai, Žirniai, Pupelės Keychain Fidget Plonas Išskleidimo Išspausti Anti Stresas Suaugusiųjų Figet Streso Žaislų Žaidimai

€1.04

-49%

€2.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tarot denio de, kortelės lenormand, ji pop, mtg playmat, mahjong rinkinys, mėlyna matti, uno ataka kortų žaidimas, fidget žaislas, stalo žaidimas žetono, "bing".

Kulka Taškų:

1,Sumažinti Savo Stresas: Tai jutimo žaislai taip pat yra geriausia ramina žaislai ir stresą malšinančių žaislai, paaugliams, suaugusiems, vaikams, sergantiems autizmu, žmonės su ADD ar ADHD ir OKS arba aukštą streso lygį.Ir tuo pačiu metu, jutimo fidget žaislų rinkinys-tai puiki vaizdinė mokymo ir vaikams.

2,Lengva Laikyti: Maži žaislai gali būti laikomi jūsų ranką.Dauguma žaislų yra kišenės dydžio ir labai nešiojamų, jie tinka biurų, namų, bažnyčių, bibliotekų, stotys, specialiojo ugdymo klasėse, fizioterapija kambariai ir jutimo kambariai, ir net kaip keliauti žaislai.Žaislai yra puikus šeimos ir draugų.

3,Aukštos Kokybės Medžiaga: Visi jutimo žaislai yra pagaminti iš aukštos kokybės organinio silicio, maisto kokybės nerūdijančio plieno, 100% netoksiškas ir nekenkia aplinkai.Šie žaislai yra saugūs vaikams ir labiau tinka vaikams nuo 7 metų.Žaislai yra taip pat puikiai tinka suaugusiems.

4,Romano Stilius: žaislai funkcija įvairus naujų stilių, mielas išspausti gyvūnų, todėl jūs galite pasidalinti jomis su savo šeima ir draugais.

5,puiki Dovana: Šis žaislų rinkinys-tai puiki dovana vyrams, moterims, vaikams, giminėms, kolegoms.Tai puikus Kalėdinis saldainių įdarus, Padėkos ar gimtadienio džiaugtis, jis taip pat tinka kabinetus, biurus, lengva nešiotis, ir ji gali būti naudojama kaip nešiojama žaislų rinkinys visiems.

Aprašymas:

1. Fidget jutimo žaislų rinkinys yra skirtas suaugusiems ir vaikams, šis rinkinys puikiai tinka vaikų šalis pageidavimus, ramina žaislai ADHD, PRIDĖTI ir daugiau.

2. Pop muzikos žaislai, push-burbulas jutimo žaislai.

3. Tiesiog padėkite jį žemyn, ir jie bus padaryti šiek tiek pop, kai paskutinis netenka, galite laimėti, tada apversti ir pradėti iš naujo!Galima pakartotinai naudoti ir valyti be galo.

4. Įtempių ir ranka fitness ball: jautiesi pabrėžė, dabar?Patraukti streso kamuolys atleisti visus savo stresą.Įsitikinkite, kad jūsų nagai būtų sklandžiai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Jutimo Fidget Žaislų Rinkinys

Medžiaga: ne toksiškas, ne-alerginės medžiagos, be BPA, ftalatų ir latekso

Pakavimo Sąrašas:

1*Jutimo Žaislų Rinkinys

Type4 Mažina Stresą, Nerimą
type8 jutimo žaislas
Kilmės KN(Kilmės)
type6 Antistress
type1 Išskleidimo Žaislas
type7 fidget žaislų rinkinys
Modelio Numeris Šeimos stalo žaidimai žaidimas
type5 fidget žaislai
Type2 išspausti žaislas
Tipas plonas žaislas
Type3 Jutimo Fidget Žaislas

Panašūs produktai