Švirkštas Švirkštas Siurblys Vairo Laboratorija Mikro Dozavimo Siurblys Mašina Automatinė Įpurškimo Siurblys Švirkštų Mašina

€175.99

-4%

€185.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr plastiko atveju buferiai.

modname=ckeditor Tai nuolat greitį.Darbalaukio įpurškimo siurblys, skaidraus akrilo laikiklis ir pramonės aliuminio profilis yra sujungiami ir padidinti tikslumą.Ekonomiškas pasirinkimas laboratorija micro švirkštas siurblys.

Clampable švirkštu: 1ml~150ml (skersmuo mažesnis nei 42mm) Greičio intervalas: nuolat reguliuojamas pagal skirtingas greitis vienetų, milimetrų per sekundę (0.01 mm/s~0.21 mm/s), milimetrais per minutę (0.01 mm/m~12.50 mm/m), milimetrų per valandą (0.01 mm/h~ 99.99 mm/h)//yra gerinimo čia, ir ten yra paaiškinimas pabaigoje kūdikis aprašymas Laiko nustatymas: 1 antros-17 valandomis; Darbo režimas: rankinis valdymas, laikas dirbti, ryšių kontrolės Įranga, darbo jėga: 12V2A Adapteris maitinimo įtampa: 100~240V/50Hz Slankiklio eiga: 140mm Vieną kilti: 1mm Dydis: 290mm*130mm*130mm Svoris: 1.5 kg Pakavimo sąrašas: Švirkštas siurblys × 1 valdiklis × 1 maitinimo adapteris x 1 be atstumo mm, valdytojas taip pat yra dydžio švirkštai iš 1, 2, 5, 10, 20, 30, ir 50 ml.Po atrankos, greičio vienetas yra automatiškai įsijungia ml ml.Kai bandymas video nuorodos: http://v.youku.com/v_show/id_XMjY4ODY1MTI4MA==.html?http://v.youku.com/v_show/id_XMjY4ODY1MzcyMA==.html?http://v.youku.com/v_show/id_XMjY4ODY2MTQyNA==.html?

Naudoti 8mm skersmens nerūdijančio plieno apvalus vadovas geležinkelių, pratęstas guolio flanšas, varžtų lazdele su T8 švino 1mm varžtas strypai, vario varžtas veržlė.

Tvirtinimo nustatomas paspaudus blokuoti,M4Tighten riešutų ranka;

Variklis yra 42 žingsninių variklių, didelio sukimo momento variklis yra pažymėtas, ir vienas posūkis yra nustatytas 400 laiptelių.

Stūmoklio tvirtinimo dalis, reguliuojamas aukštyn ir žemyn, tinka įvairių specifikacijų švirkštai.Apskritai, ji negali būti naudojama, jei ji turi būti tik stumiami.

Duomenų valdytojas, 1602 skystųjų kristalų ekranas, 4 mygtukai, galite nustatyti greitį, darbo laikas, darbo režimas, kiti 4 mygtukai yra naudojami siekiant kontroliuoti mašinos, atitinkamai, fiksuotas greitis, judėjimo ir didelės spartos judėjimą.Rinkinio parametrai gali būti išsaugoti power-off saugojimo.Ilgai paspauskite mygtuką, norėdami greitai pridėti ir atimti.Yra TTL lygio, RS-232 sąsaja yra rezervuota apie valdybos ir kontrolės mygtuką, taip pat yra išorinė sąsaja, kuri gali būti naudojama prisijungti išorinių jungiklių, pėdų jungikliai ir kt.Jis gali būti prijungtas prie išorinio duomenų valdytojai, tokių kaip kompiuteriai ir PLC.

Elektros energijos tiekimas yra įrengta NETGEAR tinklo įranga, 12V3.5A vardinis, dideli ir sunkūs, tvirti ir ilgaamžiai.

-------------------------------- Aprašymas @: Dėl įvairių rūšių švirkštai įdiegta, tik stumti poslinkio greičio nustatymas buvo manoma, projektavimas.Jei naudoti, tai taip pat būtina įvertinti stūmimo atstumas švirkštų su liniuote, ir tada apskaičiuoti stumia sukimosi greitis, siekiant gauti atitinkamą srautą. @: Dėl pozicijos variklio.Pagal reikalavimus, kai vartotojai prieš, krautuvininkas, skirtos autotransporto pabaigoje-švirkštą. @: Daug klientų teiravosi apie trauka, čia krautuvininkas naudojamas dirvožemio metodą išbandyti, ji gali traukti 5 kg sunkiųjų daiktų, todėl trauka gali būti apie 50N @:Naujausi patobulinimai: Geresnės rezoliucijos, vedimas nuo pirminės 1 0.01. Lėtas greitis yra tikslesnis, o triukšmas sumažėja, tačiau maksimalus greitis yra sumažintas (tačiau neturi įtakos greitai pavara), kuris yra labiau tinkamas lėtai varymo proga programą.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai