80pcs Taro Kortos Visiškai anglų Eterinės Vizijas Taro Kortos Gamykloje Pagamintas Aukštos Kokybės Tarot Denio stalo Žaidimo Kortelės Moterų Mergina

€2.03

-40%

€3.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: magas taro kortos, tarot denio de, ŽAIDIMAS, eterinės derliaus, trpg, oracl, bitcoin monetos, didelis tarot denio, dramblys staltiesė, taro.

Aprašymas:

Anglų gidas, kuris yra pradedantysis ar ekspertas reader, laiškai, rasti šių kortelių ir lydintis vadovas bus suteikti jums išsamios vadovas, taip greitai, kad jūs meistras šios įgūdžių!Jei jūs don ' t get vadovas pakuotėje, prašome susisiekti su mumis, mes jums PDF versija.

Su ranka modelis naudoja aukštos klasės spausdinimo technologija, leidžia kortelės aiškios ir ryškios spalvos.

Kortelės dydis yra apie 5.7 x 9,8 cm/2.24x3.86in(apie), lengva nešioti, jūs galite įdėti ją į kišenę ir maišą, ir jūs galite pasiimti jį bet kuriuo metu.

Geriausias šeimos žaidimas jums ir jūsų draugams.

Pakavimo Sąrašas:

1 Dėžutė Korteles

Mūsų Brazilija draugai:Brazilija Pašto laikinai paskelbė, kad ji bus imti mokestį iš maždaug US$3.50 už, kad visi tarptautiniai sklypai rugpjūčio 27 (vietos laiku).Šis mokestis yra pirkėjas moka po savęs deklaracija, ir bus grąžinta, jeigu jis nėra mokama.Jeigu tu negali priimti mokėti $3.5 Muitinės Mokestis, Pls nedėkite užsakymo.

Daugiau informacijos, prašome patikrinti jį šią nuorodą, ačiū už jūsų supratimą!

Modelio Numeris Eterinės vizijas taro
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai