Aliuminio Lydinio Stovi Motociklas, Dangaus Nardymas Šalmas Mount Turėtojas GoPro Hero 6 5 4 3 Šalmas Sporto Kameros Savininkas

€4.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gopro hero 7 nardymo įrenginys, 4k vaizdo kamera go pro, gopro hero 3 nardymo mount, 4k go pro, gopro hero, go pro camera, custom paketų prižiūrėtojų raktinę, gopro hero 3 nardymo atveju, paketų prižiūrėtojų raktinę futbolas, gopro hero 6 black, nardymas.

Šis priedas yra naudojamas nustatyti GoPro ar Sporto Fotoaparato šalmas, parašiutizmas ar Motociklo .Reikia gręžti skylę ant šalmo !

Jis taikomas beveik visose JIS HERO & HD HERO serija(prašome pasirinkti dydį)

Pakuotės includs: 1 x Mount Turėtojas, 2 x varžtai

Patarimai prieš jums pirkti: Jūs galite pateikti užsakymo patys, prašome įsitikinkite, kad palikti visą teisingą informaciją, tokią kaip jūsų vardas, pavardė, telefonas, adresas, prieš užsakant.Ypač RUSIJOS KLIENTAMS,PLS PADARYTI PALIEKA SAVO VARDĄ, pavardę IR KORĖJA KLIENTAMS,PLS PADARYTI PALIEKA SAVO NAUJAUSIAS PAŠTO KODAS ,AČIŪ VISIEMS!Mes neatsako už bet kokią prarastą sukelia bet kokios neteisingos informacijos.Jei didelis užsakymas qty,nuolaida bus taikoma,susisiekite su mūsų klientų internetinė paslauga lygiai prieš užsakant.Visus užsakymus, kurie su mumis yra labai attentioned ir tikrinami iki pristatymas.Jis bus išsiųsti per 7 darbo dienas nuo patvirtinimo iš gavėjo mokėjimo.Nieko nėra aišku, prašome susisiekti su mūsų internetinėje klientų aptarnavimo arba parašykite mums.Visus klausimus ir laiškus bus atsakyta per 24 valandas.Apmokėjimas: 1.Mes priimame Alipay, T/T, WU. 2.Kaina neįeina draudimo ir visi mokesčiai, importo šalyje.Pristatymas: 1.Prekės bus vežamos į jūsų Jntprojektai.lt profilio adresą, Prašome užtikrinti, kad jūsų pristatymo adresas yra pilna ir teisinga. 2.Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas,nuo apmokėjimo gavimo. 3.Užsakymai siunčiami įsipareigojimų Kinija Paštu, Oro Paštu.apie 10 35 darbo dienomis, daugumai šalių & srityse.Nuotolinės šalis, jis bus daug ilgesnis laiko atvykti.Prašome suprasti! 4.Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti atsiliepimus, mes padarysime viską, kad ją išspręsti.Ačiū!Grąžinamosios išmokos: 1.Jei produktas jums gauti neteisingą vieną, prašom fotografuoti ir susisiekite su mumis within7 dienų.Mes atsiųsime jums tinkamą vieną. 2.Jei nesate patenkinti produkto, o tai yra geros būklės, prašome ją mums grąžinti per 30 dienų, ir pirkėjas atsiskaito už grąžinimas prekių mokesčiai.Tada Mes arba atsiųsti jums naują ar suteikti savo pinigus atgal. 3.Tam, kad produktą, kurį gavau, buvo su trūkumais, prašome susisiekti su mumis per 7days gavę užsakymą, mes galime duoti savo pinigus atgal arba siųsti pakeisti jums.

Neto svoris 0.02
Modelio Numeris BS005
Tinka GoPro, sporto fotoaparatas
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva juoda, Mėlyna, Raudona
dydis 39*20MM

Panašūs produktai