Vandens Bouncy Kamuolys Spalva Juokinga, Rutuliai Interaktyvus Žaislas Plūduriuojantis Elastinga Sporto Kamuolys Plaukimo Žaidimai Šoktelėti Vandens Žaidimo Įrankis

€6.28

-19%

€7.85

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baseinas mažas, reguliuojamas pripučiami plaukiojantieji, aprūpinti futbolas, nike kamuolys, baseinas plūduriuoti keletą, plonas baseinas plaukti, baseinas plaukti, karnavalas pripučiami plaukiojantieji, inflat baseinas, sulankstomas pripučiami plaukiojantieji.

Kulka Taškų:

1、Lengva Saugoti: įdomus ekstremalaus vandens ir praleidžiant plaukimo verta dirbti.Kamuolys plūdės ir nebus nuskandinti!

2、Bus ne Nuskandinti: Pašalinti nuobodulį vasarą su vandens pramogos.Šokinėti per įdomus žaidimas biliardas.Rutuliai bus ne nuskandinti, nes jie iš tikrųjų bounce ant vandens.Tiek vaikams, tiek suaugusiems myliu juos!Ežeras, vandenynas, paplūdimys ir baseinas žaislai yra puikus už itin įdomus atostogų.

3、Lengva Pagauti: Lengva pagauti, lengva ir paprasta mesti.Ekstremalių Skip Jis tinka, smagu, kad visa šeima baseine ir kai vyksta vandenynų ir ežerų, neįžeidžiant sugauti arba pradeda savo kūno.

4、Aukštos kokybės ir ilgaamžiai: Mėgautis geriausios kokybės naudą mūsų istorija, jūs ir jūsų miłośnikiem bus ja mėgautis ilgą laiką.

5、100% nerizikinga Pirkti: Įsipareigojusi teikti klientams aukštos kokybės produktus ir geriausias prekybos patirtį.Jei jums kyla kokių nors problemų, ar nėra įvykdytos bet kokiu būdu, prašome siųskite mums elektroninį laišką, mes pateiksime geriausią sprendimą, ir visos problemos bus išspręstos per 24 valandas.

Savybės:

Šios rūšies kamuolys yra labai populiarus mados vandens laisvalaikio sporto užsienio šalyse.Kamuolys galite paspausti vandens bangos ant vandens.Kaip ilgai, kaip jis išmeta energingai ant vandens, ji bus bounce didelės ant vandens be nuskendo.Vandens bangas, pagamintų bus kitoks, atsižvelgiant į kampą ir jėga mesti.Kuo mažesnis kampas, tuo daugiau vandens bangos bus iššokti!Jis yra tinkamas maudytis ir žaisti jūros, plaukimo baseinas, lauko ir rekreacinę veiklą.Jaudinantis ir įdomus, poskonis savo vaikystę, jūs to verti!Manau, jis atneš jums begalinis smagu.

Techniniai duomenys:

Skersmuo: apie 5.7 cm/2.24 cm

Svoris: apie 100 gramų

Medžiaga: TPR

Spalva: raudona/žalia

Pakavimo Sąrašas:

2 * Vandens Bouncy Kamuolys

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Medžiaga TPR
Tipas baseinas
Svoris about 100 grams
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva raudona/žalia
Skersmuo apie 5.7 cm/2.24 cm

Panašūs produktai