Kačių Maisto Dubenėlį neslidus Kačių Ausų Formos Finansuojančiojo Pet Stalo Sutirštės Mielas Maisto, Vandens Balionėlis Katėms Patiekalų Augintiniai Prekes

€5.89

-29%

€8.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tešlos dubenį mielas, bowl cat, kačių žaislas, katė sauso maisto, katė žaislas, ryšiai augintiniai, 1-ojo gimtadienio dekoracijas vienerių metų kūdikis, pet dubenį 5, išdalijimo soda, durų gato.

Savybės:

1.Šių gyvūnėlių lėkštutes yra pagamintas iš melamino dervos ir gali būti naudojamas su tiek drėgno ir sauso maisto ir vandens.Patiekalai yra saugus viršaus stovo jūsų indaplovė lengva ir patogu valyti.

2.Dugnas iš plastiko kojos funkcija keturių gumos, neslidžios kojų.Šie kojų padėti išlaikyti patiekalus stabili, siekiant užkirsti kelią vandens ir maisto nuo išsiliejimo, todėl valgio metu jūsų augintiniui netvarka-nemokamai.

3.Žavinga stilingas būti jūsų namų puošmena.

4.Maisto ir vandens indai yra plati ir negili vengti liesti savo augintinio ūsai.Tai apsaugo diskomfortas, trinasi į lėkštę ir padeda padaryti valgyti ir gerti daugiau komforto dėl savo augintinio.

Paketų Sąrašo: 1 x pet dubuo

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.Dėkojame už jūsų supratimą ir linkime jums laimingų pirkinių!

2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

3. 1.00 cm=0.39"

Taikoma Šuns Veislė
Kačių Ausų Formos Pet Stalo Pet Dubenėlį Šuo, Katė Finansuojančiojo
Medžiaga Melamino
Kilmės KN(Kilmės)
Šunų Maistas, Vandens Dubuo naminių reikmenys
Formos Kačių ausų formos,
Tipas katės, Vieną,
Elemento Tipas

Panašūs produktai