Namų Emaliuota Virdulys Japonų Stiliaus Virdulys 2 L Halogeninės Labiausiai Stovetops Kungfu Arbatos Puodai, Vandens Butelį, Didelės talpos

€17.35

-19%

€21.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žavesio emalį, mi vandens virdulys, tefal švilpimas virdulys, mielas arbatinukas, japonijos supilkite virdulys, stiklo arbatos puodai, emalio puodą, ketaus arbatinukas, cardio, emalio puodą pieno.

Produkto Aprašymas:

:Vintage Stilius - medžio rankena ir rankenėle meistriškai su natūralių spalvų atitikimo,kurie pabrėžia magistro skonis ir estetika. :Puikus verdančio vandens; naudoti kaip arbatinukas; tarnauti kavos ar priėmimo arbata;net ir taip, kaip papuošimas. :Universalus ir elegantiškas,suderinama su bet kuriuo progoms, tokioms kaip virtuvė,namų ir biurų,kavinė,restoranas,tarnauti šaliai, arba šeimos rinkimas ir kt. :Taikomas daugumai stovetops - Įskaitant dujos, elektra, krosnis, keramikinės, indukcinės viryklės, halogenų.Lengva valyti ir PLAUTI RANKOMIS TIK.NETURI Mikro bangų, Orkaitė, Dishwahser Saugus.

:Spalva:raudona/balta :Medžiagos:emalis :Dydis:13.5x14.5cm :Didžiausia Talpa: 2 Litrai.Mes rekomenduojame užpildyti žemiau vandens išleidimo anga.

Pakuotės Turinys:

:1*Arbata Virdulys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga Porceliano Emalio
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Vandens Virduliai

Panašūs produktai