KIMPETS Keramikos Katė Geriamojo Vandens Fontanas Kawaii Morkų Formos Automatinis Vandens Išdalijimo Šunys Saugūs, netoksiški, Pet Tiektuvai

€43.90

-19%

€54.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: namų fontanas, cat fountain water, didelis keraminių katė fontanas, automatinis katė vandens fontain, kačių reikmenys scool, led katė fontanas, keraminių gyvūnėlių fontanai, pet fontanas keramikos, big pet water fountain, automat cat feeder.

VALYMO CIKLAS: Yra, jūs vis dar neramu dėl to, ar jūsų augintinė geriamojo vandens yra sveika?Pet Balionėlis 360°cikliniai filtravimo, 24 valandų non-su pertrūkiais valymo, dvigubo sluoksnio aktyvuotos anglies filtravimo daro cirkuliacinis vanduo švarus, kaip ir anksčiau, valo vandens kokybę, pašalina kenksmingas medžiagas vandens.

SAUGAI: pet vandens dozatorius katė didelės talpos dizainas 1.3 L, jūs taip pat gali būti pakankamai vandens, jūsų augintiniai, kai esate verslo kelionę.Tuo pačiu metu Vandens Dozatorius Katėms naudoti anti-dry vandens siurbliai automatiškai išjungti elektros energiją, kai vandens nepakanka, kuri yra saugi ir patikima.

AMATŲ IR VANDENS DOZATORIUS 2 IN 1 : LED keramikos pet vandens dozatorius pagaminta iš keramikos, kuri yra lygus ir lengvai valomas, o ne lengvai kaupiasi dulkės.Ji turi blizgus poliruotas paviršius, sklandžiai vandens srautas, ir nuo savo svorio nėra lengva būti panaikino augintiniai.Unikalios formos, dekoratyviniai papuošalai ir pet vandens balionėlius į vieną.

KELIŲ RŪŠIŲ: vandens dozatorius šunims yra daug vandens tėkmės režimai.Jūs galite reguliuoti vandens srautą koreguodami siurblio pritraukti augintiniai gerti.Ji labai tinka augintiniai, kurie nemėgsta gerti vandens.

MUTE: Mūsų katė fontanas gerti, mažas energijos suvartojimas, super silent, energijos taupymo ir aplinkos apsaugos, Super Silent Darbą, nereikia nerimauti nerimą jums ir jūsų augintiniui poilsio.

Maksimali Galia 1000g
Formos Dizainas Ridikas formos
Gamint. Taip
Pakavimas Spalvos langelį
Drop laivyba Parama
Didmeninė ir mažmeninė Visi Paremti
Tinkamas katės, šunys ir kiti gyvūnai
Kištuko Tipas US
Geriamojo fontano talpa 1.3 L didelės talpos
Maitinimo Šaltinis MOKESTIS
Kilmės KN(Kilmės)
Privalumas Nutildyti
Filtro metodas Aktyvios anglies filtras
Produkto Pavadinimas Pet keramikos automatinė geriamojo fontano
Su Vandens Dozatorius Taip
Yra Protingas Prietaisas No
Pakuotės Svoris Apie 1,4 kg
Medžiaga keramika, Aukštos temperatūros keramikos
Padalinta dizainas Lengva pridėti vandens ir švaraus
Laiko Nustatymas No
Nuorodą metodas usb įkrovimo kabelis
Tipas katės
Spalva Oranžinė, juoda, Žalia
LCD ekranas No
Keraminės medžiagos saugus ir netoksiškas
Min Output 50g

Panašūs produktai