Suaugusiųjų 1500mL PP+PC Sporto Butelis Su Filtro Dangtelį, Tikslumo Skalės Nešiojamų Rankenos Plastikinės nepralaidžiose Cilindro formos Puodelio Vandens

€1.62

-23%

€2.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ryšiai puodeliai, sulankstomos, sulankstomos vandens butelis, dangtis thermo, sporto, vandens butelio etiketės etsy, potenciometras masto, partijos vandens butelis 2000 ml, stotis iš viso, nuotėkio įrodymas apatiniai, 10x illuminated magnifier, titnagas.

Norite gerti daugiau vandens, bet sunku užbaigti nuobodu vandens?

Tada išbandykite šį daugkartinio naudojimo vandens butelių su nuimamu filtru.

Produkto aprašymas

1. Jis tinka kuprinė šonines kišenes, dauguma puodelių laikikliai ir dviračių butelių laikikliai.Poveikiui atsparios medžiagos daro butelį, ne taip lengva nutraukti.Tai yra puikus kompanionas sportui ir kelionėms.

2. Nesvarbu, ar esate namie, lauke, mokykloje, biure, arba kempingas, veikia, fitneso, ir t.t., jūs visada galite pridėti vandens į savo kūną.

3. Balansinė žiedas ir tvirtas dangčio, kuri gali atlaikyti laiko išbandymą, kad tai sportiškas, lengvas plastiko vandens butelių lengva priimti iš darbo vietos į sporto salę ar net automobilyje.

Produkto požymis

Medžiaga: PP+PC

Talpa: 1500ml

Tipas: vietos taurė, plastikinis vandens butelis

Forma: cilindro formos

Taikoma žmonių: suaugusieji

Stilius: Sportas

Pareigos: sandariai uždaryti ir nepralaidžiose

Šiltas priminimas

1. Prašome prisiminti, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymus / etc, tai ten bus kai kurie šiek tiek skiriasi, nuotraukos spalvų ir tikrąjį daiktų.Matuojant ranka, nukrypimus 1-2 cm yra įmanoma.

2. Prašome palikite mums žinutę, jei turite kokių nors klausimų.Mes pasistengsime atsakyti ir siūlome jums mūsų geriausias paslaugas.

Kilmės KN(Kilmės)
Talpa >1L

Panašūs produktai