Smėlio Ir Vandens Stalas Lauko Sodo Smėlio Nustatyti, Žaisti Stalo Vaikų Vasaros Paplūdimio Žaislų Kibirą Pajūrio Vaikai Dovanų Paplūdimio Žaislų Rinkinys Lauko

€2.86

-40%

€4.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smėlio tapetai, Plastikiniai, plaukų kryptis, pižama vasaros žaidimai, paplūdimio suknelė, paplūdimio kėdės rankšluostį, paplūdimys smėlio žaislas, žaislas vandens, aonihua, vasarą žaislai dalys.

Smėlio Ir Vandens Stalas Lauko Sodo Smėlio Nustatyti, Žaisti Stalo Vaikų Vasaros Paplūdimio Žaislų

Aprašymas: 【2 in 1 lentelė žaislas】Vandens, Smėlio Lentelė/Tyrimo lentelė, Jis veikia kaip smėlio ir vandens stalas ir Studijų lentelė.Vaikai galėjo užpildyti jį su vandeniu mėgautis vandens pramogos ir studijų 【Lengva Surinkti】: Tai smėlio ir vandens stalas yra lengva surinkti, tiesiog akimirksniu 4 kojos į vietą.Vaikai gali net sukurti šios veiklos stalo savarankiškai.Ji yra taip pat lengva priimti, išskyrus saugojimą.Tai gali būti atkreiptas į paplūdimį ar kieme turėti lauko žaidimų vasaros atostogų 【 vidaus ir Lauko】:lentelė gali būti imtasi viduje ir alsuoja kitų medžiagų, kaip jutimo lentelė.Be to,tai ne per sunki, vaikams vežti kieme turėti vandens pramogos.Vandens lentelėje vaikams turėti pakankamai vandens, ir vaikams patiks įpilti ir vandens purslų apskritai. 【Tinkamai pasinaudoti】:Trigger skatinti lankstumą jūsų kūdikio pirštus, skatinti vaiko smalsumą, pasinaudoti savo kūdikio palm grip. 【Lengva atlikti】:Puikus paplūdimys, smėlio paplūdimys, pajūris, baseinas, sodas, vonia ir t. t.

Specifikacijos: Tipas: Smėlio ir Vandens Stalas Medžiaga: ABS Spalva:Kaip Rodo Svoris:1300g Puikus paplūdimys,sandbeach,pajūris,plaukimo baseinas,vonios,Sodas ir pan.Dydis: 45x45x35cm(Mln.)/17.71"x 17.71"x13.78" Pakuotės Svoris:36x23x23cm/14.17"x9.06"x 9.06 straipsnis" Pastaba: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Paketą sudaro: 1 x Smėlio ir Vandens Lentelė

Įspėjimas NO
Sertifikavimo 3C
Kilmės KN(Kilmės)
kalėdų kaukė kalėdų papuošalai 2020 m.
kalėdinė dekoracija kalėdų kaukės
navidad navidad decoracion
kalėdinis dekoras 2020 kalėdų ornamentu
Kalėdų 2020 karantino kalėdų ornamentu
Rekomenduojame Amžius Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Modelio Numeris M
Temos Gyvūnai Ir Gamta

Panašūs produktai