Vaikų Smėlio Dėžutės Paplūdimio Žaislų Rinkinys Smėlio Kibirą Nustatyti Paplūdimio Kubo Ekologinio Draugiškas Spalvinga Žaisti Krepšelis tuščias Kibiras Lauko Smėlio Žaislai

€4.14

-25%

€5.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smėlio tapetai, paplūdimys vežimėlis, Plastikiniai, žaislai, smėlio dėžių, paplūdimys indu rinkinys, prekybos centro vežimėlio, bestway baseino, paplūdimys smėlio žaislas, gi joe, chapeu kibiras.

Kulka Taškų:

1、Aplinkos Apsaugos Medžiaga: vaikų paplūdimio žaislų rinkinys yra pagamintas iš patvaraus ABS plastiko, kurios gali būti naudojamos daug kartų, be žalos.Vaikų beach žaislas gali būti naudojamas ir kaip kūdikių vonios žaislas.Jie puikiai tinka jūsų vaikui žaisti paplūdimio, baseinas, vonia arba smėliadėžė.

2、Paplūdimio Žaislų Rinkinys: Žaislų, kad jūs galite žaisti paplūdimyje dieną yra puikiai tinka jums ir jūsų vaikus praleisti malonų vasaros laikas.Įvairių spalvinga priedai žaisti smėlio įdomiau ir skatinti vaikus kuo vaizduotę. (Priedai yra atsitiktiniai spalvos).

3、Labai Tinka: Ankstyvojo mokymosi paplūdimio žaislai labai tinka laisvalaikio veikla, anksti pažinimo ir konceptualus gyvenimą, leidžia vaikams tyrinėti, ieškoti, tyrinėti ir eksperimentuoti, ankstyvo mokymosi skirtingų elementų, ir skatinti kūrybiškumą ir vaizduotę.

4、Vaikų: yra Visi priedai, pagaminti iš lengvos ir tvirtos plastiko, tinka vaikams.Tinkamas dydis ir lygaus paviršiaus, kad šių vaikų paplūdimio žaislai lengva paimti, laikyti ir žaisti su mažomis rankomis.

5、puikias Vasaros Dovanos: Ar praleidi juokinga dieną paplūdimyje ar ieškote įdomus beach party idėjų, šie paplūdimio žaislai yra puikus vaikams.Šių spalvingais vandenyno paplūdimio žaislai idealiai tinka žaisti lauke, sode ar talpinimas paplūdimys tematikos gimtadienio!

Aprašymas:

Paplūdimio žaislų rinkinys ateina su išpilti kibirą nustatyti.Spalvingas paplūdimio žaislų rinkinys gali pagerinti kūdikio spalvų suvokimą, paskatinti regėjimo vystymuisi, žadinti vaiko smalsumą, ir suteikti daugiau malonumo kūdikiui.Mielas forma leidžia jūsų kūdikiui žaisti geriau.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: atsitiktinė spalva

Kiekis: įvairūs rinkiniai yra prieinami.

Pakavimo Sąrašas:

Paplūdimio Žaislų Rinkinys*1(Galimi Keli Rinkiniai)

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo spalvų ekrane.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 1-2 cm.

Amžius 5-7 Metų, 8~13 Metų, 14 Metų, & Iki
Įspėjimas paplūdimys žaisti smėlio žaislai
Parama Drop Laivyba/ Didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Vasaros Paplūdimio Žaislų
Temos Sportas
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai