6Pcs Silikono Vaikai Paplūdimio Žaislų Rinkinys Kūdikių Vasaros Kasti Smėlio Įrankis Su Kibiras Vandens Žaidimo Lauko Žaislų Rinkinys Smėlio dėžės Vaikams

€4.01

-44%

€7.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaikų žaislas, rilixe vaikai akiniai nuo saulės, Plastikiniai, plaukų kryptis, garsaus lauko žaidimai, pižama vasaros žaidimai, paplūdimio suknelė, naujagimio žaislas, vaikams baseinas, bebe girl.

Aprašymas:

1.【Didelę Vertę 6Pcs Smėlio Žaislų Rinkinys】rinkinys 6colorful smėlio žaislų, kad paplūdimio gegužinė įdomesnis.Jis yra žaislas, paplūdimio kibirą, kastuvą ir keturi smėlio atraminės konstrukcijos pelėsis.Mūsų paplūdimio kibirai turime įvairių modelių pasirinkti , smagu!

2.【Lengvo Nešiojimo ir Saugojimo】, todėl jį patogu laikyti ir perduoti žaislai, ir jūs galite lengvai aišku ne smėlis, prilipęs prie paplūdimio žaislai.Idealus smėlio žaislų rinkinys ne tik paplūdimį, bet kieme, parke ar smėlio dėžės.

3.【100% Kokybė Jums】Mes gaminame geriausios kokybės šio paplūdimio žaislų rinkinys.Puikus paplūdimys, sodas, parkas, baseinas, ir net vonioje.

Techniniai duomenys:

1.【Paskatinti Vaikų Kūrybiškumą】, kad kai spalvingas paplūdimio žaislai, kad jūsų vaikas okupuotose!Jie gali laimingai kurti savo sandcastle arba sukurti įvairių formų su šiuo vaikai paplūdimio žaislai, o taip pat skatinti jų kūrybinę dvasią, smulkiosios motorikos įgūdžius ir rankų judesių koordinavimą.

2.【Aukštos Kokybės Medžiaga】Visi kūriniai yra pagaminti iš tvirto silikono, kuris yra lengvas, tinka vaikams.Jie ateina į gražus dydžio, su lygaus paviršiaus, todėl šie paplūdimio žaislai vaikams yra lengvai mažai rankas paimti, laikyti ir žaisti!

Pakuotė:

Paplūdimys kibirą*1

Kastuvas*1

Pelėsių*4

Pastabos:

Gaminio dydis yra išmatuotas rankiniu būdu, prašome leisti 1-2cm skirtumas, ačiū už jūsų supratimą!

Temos Sportas
paketą, įskaitant Paplūdimys kibirą*1 Kastuvas*1 Forma*4
Įspėjimas prašome leisti 1-2cm skirtumas
Sertifikavimo UL
Rekomenduojame Amžius 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris smėlio žaislai

Panašūs produktai