Baseinas Plaukiojantis Termometras Mielas Animacinių Filmų Flamingo Formos Spa Vandens Temperatūros Testeris Priemonė, Baseinai Priedai

€1.25

-30%

€1.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: baseinas priedai fuente, sūkurinė vonia, spa, baseinas termometro skystis, baseinas priedai skaitmeninis, geriausias "bluetooth" laisvų rankų įranga, lauko spa, didelis baseinas termometras, baseinas plaukti, flamingo plaukti, paslėptas užraktas.

Baseinas Plaukiojantis Termometras, Tvenkinys, Vandens Temperatūros Daviklis, Mielas Animacinių filmų Flamingo Formos, Lauke, Uždaras Plaukimo Baseinai, Spa, kubilams

Ypatybė:

Aukščiausios Kokybės: tvenkinys termometras, pagamintas iš tvirto medžiagų ir sudužti atsparus, todėl jūs galite naudoti ją ilgą laiką.

Animacinių filmų Dizaino ir Daugiafunkcinis: Tai patalpų ir lauko termometras naudoti gyvūnų animacinių filmų dizainas, jis gali būti puikiai naudojamas kaip vandens termometras ir vonios žaislas.Kintama temperatūros indikatorius siūlo tikslią vandens temperatūrą ir malonus laikas, skirtas jums, jūsų šeimai ir jūsų draugams.

Tikslius Temperatūros matavimus: Šis baseinas termometras, plūduriuojantis lengva skaityti yra su didelio tikslumo temperatūros jutiklis, kuris užtikrina tikslų temperatūros parodymas.Taip pat ji plūdės ant vandens paviršiaus, kad būtų lengva pasiekti ir greitai rodmenys.Tai rodo temperatūrą tiek Farenheito ir Celsijaus (120 pagal celsijų ir 50 laipsnių Celsijaus).

Lengva naudoti: Tai spa termometras buvo aišku, daug kurią lengva skaityti, ji gali būti naudojama baseinas, žuvų tvenkinys, vonia, jacuzzis, akvariumas.

Jis atrodo mielas, pritraukia kūdikiams žaisti, ir suteikia daugiau malonumo jums ir jūsų šeimai.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: 22x11cm/8.66x4.33in

Produkto svoris: 80g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Baseinas Termometras

Modelio Numeris /
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai