40/60cm Žėrintis Pripučiami Šviesos Paplūdimio Kamuolys Nuotolinio Valdymo pulto LED Šviesos Baseinas Šalis Play Kamuoliukus Vandens Šalies Sporto Žaidimas

€2.81

-31%

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: coleman swimming pool liner, "pasidaryk pats" baseinas automatizavimas, žaisti su vandeniu, paplūdimio kamuolys beach, balionas vandens, baseinas plaukti, swimava pripučiamas baseinas, flamingo plaukti, bestway filtras, cleaner pool.

60cm Žėrintis Paplūdimio Kamuolys Nuotolinio Valdymo pulto LED Šviesos Baseinas Šalis Play Kamuoliukus Vandens Šalis Žaidimas Žaislai, Sporto Reikmenys

Ypatybė:

1. Baseino vandens šalis žaidimas - paplūdimio kamuoliai šviečia tamsoje, ir jūs galite pakeisti 13 spalvų ir skirtingų funkcijų, per nuotolinio valdymo pultą.Suteikti jums su unikaliu baseinas, vandens žaislai.

2. Smagu, lauko žaislai - LED lemputės yra puikus baseinas šalys, vasaros paplūdimio šalių, veiklos lauke ir baseinas įdomus.Puikus pakeitimas šviesos / LED balionai!

3. Atsparus vandeniui kintama šviesos lemputės yra maža kišenė apačioje parduotuvėje LED.Šviesas, ir kamuoliai yra atsparus vandeniui.Bet vasarą šalies atsargas.

4. Universalus-jis gali būti naudojamas kaip graži dekoracija ar kaip bendra paplūdimio kamuolys.Jūs galite žaisti visus žaidimus kamuoliu baseinas / kieme / paplūdimys.Jis gali būti naudojamas kaip apdailos, bet kur jums reikia.Tiesiog įjunkite LED ir tada pasirinkite spalvų ir funkcijų norite.

Specifikacija:

Pagrindinės medžiagos: draugiškos aplinkai PVC

Gaminio spalva: Balta

Gaminio dydis: pripūstos skersmuo 60cm/sudarė 15,75 į

Grynasis svoris: Apie 500g

Reguliuojamas spalvų: 16 spalvų variantai

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Paplūdimio Kamuolys

1 X Nuotolinio Valdymo Pultas

1 X LED Šviesos

1 X Mygtuką Baterijos

Tipas Kita
Modelio Numeris Pripučiami Žėrintis Kamuolys
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas VKTECH

Panašūs produktai