Pilnas draudimas Stoglangis Už Skoda Octavia 2 A5 MK2 1Z 2005~2013 m. Automobilio Apsaugos nuo Saulės Stiklai, Šoninio Lango Skydelis Shaby Priedai

€11.12

-49%

€22.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įrašykite apsaugos skoda, skėtis skoda octavia 3, apsaugos nuo saulės skoda, padėklų stacker, ducati emblema, automobilio pavėsyje, skėtis, juoda emblema skoda, lampe skoda octavia, bmw f30 sunglass, skoda saulės skydelis.

Visiškai Padengta skėtį nuo saulės Už Skoda Octavia 2 A5 MK2 1Z 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013

Izoliacijos ir apsaugos nuo saulės

Vasarą, automobilio stovi lauke ir patyrę karštas saulė.Temperatūra automobilio viduje smarkiai padidėja.Tai užima daug laiko, kad žmonės galėtų įvesti automobilio patirti ilgą oro kondicionavimo sistema aušinimo laikas.Faktinė patirtis rodo, kad naudoti skėtį nuo saulės gali veiksmingai atspindi stiprų šviesos ir blokuoti tiesioginių saulės spindulių, o tai labai mažina temperatūrą automobilį.Viena vertus, žmonės gali patekti į automobilį, kad būtų išvengta gauti karšta, kita vertus, jis gali sutrumpinti laiką, įjunkite oro kondicionierius, taip sumažinant degalų suvartojimą ir tuo pačiu metu, ji gali išvengti senėjimo interjero tiesiogiai veikiami saulės.

Apsaugos nuo saulės, žmonės turi nesusipratimų.Jie mano, kad apakinti atspindys yra gera apsaugos nuo saulės poveikio, bet taip nėra.Nekilnojamojo saulės remiasi aliuminio folija izoliuoti infraraudonųjų ir ultravioletinių spindulių, kurie atlieka šilumos, šviesos.Taip vadinamą lazerio rinkoje yra iš esmės pakuotės burbuliukai + plastiko šviesus filmas, kuris neturi funkcija izoliuoti infraraudonųjų spindulių ir ultravioletiniai spinduliai.

Apie Transportavimo

We will ship užsakymą per 3 darbo dienas nuo gavimo jūsų užsakymą.Mes jums sekimo numerį, kuris gali padėti jums sekti savo užsakymo būseną.

Sklypas yra tikimasi, kad bus pristatyta per 14-21 dienų.Jei negavote sklypas, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 15 valandų ir sekti savo užsakymą.

Apie po pardavimo

Prekė yra sugadinta dėl transportavimo, mes galime jį pakeisti nemokamai

Prekės yra didelių trūkumų, mes galime jį pakeisti nemokamai

Jei jūs nežinote, modelis, dydis, jūs galite jį nusipirkti, prieš tai nepasitaręs su mumis, ir tai negalima grąžinti arba pakeisti.

Atsiliepimai

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir visų pirkėjų.Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome užtrukti keletą sekundžių palikti savo pagirti;

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant blogas peržiūros, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą.Mes branginame kiekvieną klientą ir mes esame čia padėti.

Mes stengsis įsitikinkite, kad esate patenkintas.

Medžiaga Aliuminio Folija
Modelis Žymės
Metų 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto funkcija Apsauga nuo saulės, Šilumos Izoliacija, Prevencijos interjero senėjimo
Įrengimo būdas Siurbtukas Tipas
Modelis, metai Octavia 2 A5 MK2 1Z 2005~2013
Spalva sidabrinė
Taikoma Dalims Kiti galinis pavarų, Priekinis pavarų, Automobilio langas
Modelio Numeris Už Skoda Octavia 2 A5 MK2 1Z

Panašūs produktai