Nauji Karšto Madinga Temperamentas Geometrinis Cirkonis Blizga Vandens Lašas Karoliai Naudojami Sužadėtuvių Moterų Apykaklės Aukštos Papuošalai | Pakabukas

€0.58

-30%

€0.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: necklac moterims, necklac moterims, aukso necklac, necklac, grandinės moterims, pakabukas moterims, grandinės necklac, choker moteris, papuošalai iš nerūdijančio plieno, grandinės choker.

Medžiaga: Vario cirkonis

Dydis: grandinės ilgis 45cm

Pakavimo sąrašas: 1pc

Dėl vadovo matavimo ir fotografavimo, prašome leisti 0.3-1cm klaidos ir nežymūs spalvų skirtumai, dėkojame už jūsų supratimą!

Apie mus

Mūsų įmonė yra profesionalus tarpvalstybinės e. prekybos bendrovė, turinti profesionalių darbuotojų, profesionalių produktų ir prekinių ženklų.

Mes daugiausia padaryti, produktas, didmeninė ir mažmeninė prekyba.

Pristatymas naudojimo taisyklės

Kai užsakymą, pasirinkite pristatymo būdą.Po apmokėjimo bus baigtas, mes proceso tvarka per 24-48 valandas po patikrinimo ir gabenti prekes per 7 dienas.

Paprastai, vidaus pristatymas trunka nuo 30 iki 60 dienų gauti; įprastu pristatymo terminas užjūrio sandėlyje pristatymas yra 7 iki 13 dienų.

Transportavimo metu per šventes (Kalėdas, Kinų naujieji Metai ir kt.) gali būti ilgesnės, nei įprasta.Prašome atidėti kitam 5-10 dienų.Jei turite klausimų apie užsakymą, jūs galite susisiekti su Jntprojektai.lt internetu klientų aptarnavimas.

Nuo muitinio įforminimo metu kiekviena šalis/regionas yra įvairių, mes negali garantuoti prekių pristatymo metu visų tarptautinių krovinių, prašome suprasti.

Atmestas prekių, mes negali grąžinti krovinių.

Grąžinimo / prekių politika

Jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas gali prašyti grąžinti pinigus ar pakeisti naują prekę per 7 dienas nuo reikalavimo gavimo dienos.

Jei gausite klaidingą elementą, jis turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės, ir ji taip pat turi būti savo originalo langelyje ir pakuotės.

Tokiu atveju, prašome susisiekti su mumis iš karto!

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mes laukiame jūsų atsiliepimų.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą!

Suderinamumas Viskas Suderinama
Lytis Moteris
Bauda ar Mados Mados
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Prekės Pavadinimas JieyueJewelry
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Nuotaika Tracker
Formos\modelis Geometrinio
Elemento Tipas Karoliai
Stilius MADINGA
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Modelio Numeris SV
Proga šalis
Pakabukas Dydis kaip rodyti
Metalų Tipas Nėra

Panašūs produktai