Virtuvės Daugiafunkcinis Vaisių Krepšelį iš Nerūdijančio Plieno Šviežių Daržovių Laikymo Konteineris Hollow-out Skalbimo Plokštelės Laikiklį, Dydis 1

€8.03

-52%

€16.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšelis virtuvė, krepšelis, aikštėje austi dėklas, 1 vielos krepšys, krepšelis duona rotango, daržovių saugykla didelis krepšelio, 50-mečio dekoras, dėklas audiniai, plienas, daržovių saugykla krepšelio, mielas spausdintuvą.

Aprašymas

Tai yra europos stiliaus šviežių vaisių konteinerių.Į krepšelį gyvenimą daro aplinka, paprasta, tvarkinga, lengvai tvarkyti.Jis padeda išlaikyti lentelė švarus.Unikalus dizainas leidžia kūrybiškai dekoro į kambarį.Puikus naudoti virtuvė, gyvenamasis kambarys ir t.t.

Savybės

- Spalva: Sidabrinė.

- Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

Dydis 1: Apie. 20cm(skersmuo), 8.6 cm(aukštis).

- Dydis 2: Apytiksl. 22cm(skersmuo), 8.8 cm(aukštis).

- Dydis 3: Apytiksl. 24cm(skersmuo),.8cm(aukštis).

- Dydis 4: Apytiksl. 26cm(skersmuo), 10.8 cm(aukštis).

- Su sandėliavimo nuostolius, sausas, nuplaukite ir rodymo funkcijas, dekoratyvinis jūsų namuose.

- Pakankamai didelis kiekis vaisių krepšelį organizatorius skirtingų rūšių vaisių, tokių kaip obuolių, apelsinų, ananasų, bananų, kriaušių, citrinų ir dar daugiau.

- Ir tai taip pat didelis apvalus dubuo ir saugoti daržoves, kiaušinius, užkandžių, duonos, k taurės, saldainiai ir kiti namų apyvokos daiktai.

- Vaisių dubuo gali būti naudojamas vietoje vaisių krepšelis, daržovės, duona, saldainiai, užkandžiai ir pan.virtuvė, gyvenamasis kambarys, restoranas, baras ir kt.

- Plačiai atverti gilias dizaino, lengviau įdėti arba paimti vaisių.Ir apačioje kūrybos saugojimo krepšys yra skirtas apsaugoti nuo slydimo ir įbrėžimas, tik vietoje stovint daugiau laisvai.

1 x vaisių krepšelis

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai