Kelionės Vandeniui Anti-Purvo Paso Turėtojas Padengti Piniginės Skaidrios PVC ID Kortelių Turėtojams Verslo Kredito Kortelės Turėtojas Atveju Maišelis

€0.27

-28%

€0.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kelionės krepšys, padengti pasas, protege gėlių pasas, atveju pasas, paso turėtojas, m5 plastikinis dangtis, odos pieštukų dėklas, bidė vadovas, atsparus vandeniui paso atveju, plastiko, rinkinys kelionės.

Aprašymas:

[Kortelės Dydžio]: dydis vakcinos kortelės gali būti įvairių, prašome patikrinti dydis-4x3 cm (maždaug 10.2x7.6 cm) skaidraus plastiko ID bag/įvorė išorinis dydis: 3.99 cm pločio x 4.51 cm ilgio, viduje Matmenys: 3 colių pločio x 4 cm ilgio.

[Taikoma kartų]: Rodyti vakcinos kortelės aviakompanija greitai atvykti.Naudojamas sveikatos įrašyti administratoriai ir pakartotinai.Labai tinka mokytojams, studentams, slaugytojams, biuro darbuotojai, gydytojai, valstybės pareigūnams, policijai, savanoriams ir kt.

[Daugkartinio naudojimo]: badge laikiklį su virvelę yra naudinga įvairiais atvejais, pavyzdžiui, mokyklose, festivaliai, renginiai, biurai, nuoroda sporto, metų pabaigoje šalys, ekskursijoms, susitikimus, konferencijas.

[Medžiaga]: Tvirtos PVC (polivinilo chlorido) medžiaga, dilimui ir korozijai atsparių.Vandens nepraleidžiantis, sandari skaidrus kortelė, maišelis yra lanksti, uždaroma užtrauktuku, siekiant užtikrinti, kad turinys yra saugus ir sausas.

[Dizainas]: Dvigubos paskirties pakabos lizdas/skylė dizainas, artimųjų lizdas yra naudojamas virvelę, raktų grandinės arba ištraukiama karabinai ritės įrašą, su virve/peties diržas/lyno ir sriegiu iš abiejų pusių.Stipraus ir lankstaus plastiko.Badge savininkas bus ne palikti ženklai, klostės ir raukšlės, daug kartų.Pakabos lizdas/skylė bus ne sulaužyti ir deformuoti kelis kartus.

Techniniai duomenys:

Produkto svoris 60 g

Pakuotės dydis 4.76 x 4.25 x 0.59 cm

medžiaga: plastikas

Pakuotė:

1*kortelės turėtojas/1*kortelės turėtojas, 1*kortelės

Modelio Numeris Kortelės apsauginė įvorė
Produktas Kortelės apsauginė įvorė
Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacija 4.76 x 4.25 x 0.59 cm
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Naudoti Kortelės apsauginė įvorė
Storis 0.59 cm
Prekės Pavadinimas Liplasting
Medžiaga Plastikiniai, Tvirtos PVC (polyvinyl chloride)
2 funkcija Dvejopos paskirties pakabos lizdas/skylė dizainas
Funkcija 1 Daugkartinio naudojimo
Formos Stačiakampio formos
Taikomas Vietos gyvenamasis kambarys
Forma Drabužiai Kabo Tipas/Kabo Tipas
Parama Dropshipping
Modelis Butas Tipas
Talpa Kita

Panašūs produktai