5 Vnt Vakuuminiai Saugojimo Maišai,80% Daugiau Saugojimo! Ranka Siurblio Kelionės! Patalynė, Pagalvės, Rankšluosčiai, Antklodės, Erdvė Užsklanda Drabužiai, Krepšiai

€8.41

-50%

€16.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silicio vakuuminiai saugojimo krepšys, pedi spin, sidabro vacum krepšiai, batų plastikų saugojimo krepšys, dideli vakuuminiai maišai laikymas, dangtelis lagaminas, ika saugojimas, malūnėlis piktžolių, kroviklis apsaugoti, cistom drabužių maišas.

Apie šią prekę

●【dydžių】 40*60cm/50*70CM/60*80 CM/70*100CM/80*110CM.

Jie idealiai tinka antklodės ir pledai, pagalvės, megztiniai, švarkai, sezoniniai drabužiai ir visus kitus didelių gabaritų daiktus. 80% daugiau vietos nei kitų maišelių rinkoje!

●【IŠSPAUDŽIA KAS ŠIEK TIEK ORO IŠ MAIŠO! 】 Unikalus Dvigubas-Užtrauktuku Antspaudas ir Triple-Seal Turbo Vožtuvas yra skirtas gauti kiekvienas unciją oro iš maišo siurbimo procesas – ir nieko, gauna atgal!Kitos sandėliavimo krepšiai leiskite oro atgal, ir nugalėti tikslu.Ne šių!

●【PADIDINTI SAVO VIETOS】 be išvalyti savo spintą!Mūsų maišeliai yra idealus sprendimas pridedant daugiau vietos savo spintos, drabužinės, garažuose, rūsiuose, palėpės, ir lagaminai.

●【KELIAUTI SIURBLYS ĮTRAUKTI! 】, Kai keliaujate ir norite erdvę, todėl jums nereikės imtis daug bagažo saugykla krepšiai yra PUIKUS!Ir, kai jūs turite re-pack atgalinei kelionei, tiesiog naudoti mūsų NEMOKAMĄ patogu Keliauti Siurblys, ir jūsų maišeliai bus sandarus vakuuminę dar kartą!

●【Kokybės užtikrinimo 】, jei turite kokių nors problemų, kai gausite paketą ar jį naudoti, prašome susisiekti su mumis, mes teikiame 100% po pardavimo garantija!

Atsargumo priemonės:

1. Drabužių ir antklodės turi būti visiškai sausas, prieš pateikiant juos į maišą.

2. Prašome nelieskite nago, ar adata tiesiogiai, siekiant išvengti žalos maišą.

3. Prašome venkite plunksnuočių daiktus į maišą, kaip ten bus kai sunku erškėčių.Kai oras sausas, dygliuotų, gali išsikišti iš elementą punkcija maišą.

4. Jei užtrauktuką, gali deformuotis, jei sulenkta, tai padės sumažinti veiklos antspaudas, taip bando priploti maišelį.Mažas skaidulų, dulkių ir prie užtrauktuką, taip pat sumažinti antspaudas, todėl naudokite drėgnu skudurėliu nuvalykite užtrauktukas prieš traukdami jį į viršų.

5. Drabužių ir antklodės turi įvairių glaudinimo ir atkūrimo lygį, nes jie yra pagaminti iš skirtingų medžiagų.

Produktas Apsauga Nuo Dulkių Dangtelis
Specifikacija 110*80cm
Funkcija 1 Norite sutaupyti vietos
Svoris 0.1KG
Spalva Skaidrus
Modelis Butas Tipas
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Rinkinių skaičius 5/pak
Funkcijos 7 Antklode Padengti
Funkcija 3 Siųsti rankinis oro siurblys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 9 namų apyvokos daiktai
Talpa 50ml
Pavadinimas Erdvės taupymo krepšys
Funkcija 4 gerai hermetizuoja
Forma Pagalvių Suspaudimo Tipas
Funkcija 8 Dulkių apsauga, krepšys
Formos Aikštė
Funkcijos 2 Lengva Naudoti
Modelio Numeris S2105-17
Medžiaga PET+PE, Plastikiniai
Funkcija Eco-Friendly, Lankstymo, Įžuvinti
Funkcija 5 Suspaudimo Krepšys
dydis Super small small medium large super large
Taikomas Vietos Drabužių spinta
Tipas Laikymo Krepšiai
Storis 7 vielos
Naudoti Patalynė
Funkcija 6 Kelionės Krepšys

Panašūs produktai