Auto taupantis Jack Reketas, Raktas su Ilga Rankena Automobilių Remontas Įrankis Lengva Naudoti BIN

€9.78

-33%

€14.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: jack key, mini reketas, sunkvežimių ratų veržliaraktis, chrome vanadžio raktas, įrankių rinkinys, air jack, vielos medienos rankena, reketas, veržliaraktis, tekinimo įrankis bokštelis, wera.

Auto taupantis Jack Reketas, Raktas su Ilga Rankena Automobilių Remontas Įrankis Lengva Naudoti BIN

Aprašymas:

Savybės:

1.ERGONOMIŠKAS DIZAINAS ir taupantis: lieknas rankena atitinka ergonomiškas dizainas ir sustiprinta reketas vadovas dizainas yra daugiau stiprus ir taupantis.

2.PATVARUS & RŪDŽIŲ ATSPARIA: ilgalaikis ir tvirtas statybos, rūdžių, atsparus vandeniui.Veržliarakčio lazdele yra glaudžiai susijęs su plastikine rankena, kuri yra tvirta ir nėra lengva nukristi.

3.LENGVA NAUDOTI: saugus ir taupantis jack rankena, su paprasta ir lengva naudoti dizainas.Puikus kelionės naudoti ir skubios pagalbos ratų/padangų pokyčiai.Jis gali būti naudojamas lengvai vyrams ir moterims.

4.AUKŠTOS KIETUMAS ir AUKŠTOS SUKIMO momentas: Kalė su storo plieno, termiškai apdorotas, kaip visuma, didelis kietumas, didelis sukimo momentas, gera kietumo, tvirtumo ir ilgaamžiškumo.

5.Naudojimo sritis: Tinka motociklų, šeimos automobilių, VISUREIGIŲ bekelės transporto priemonių ir pan., ne, tinka sunkvežimiams.

Skelbimas:

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Aprašymas:

Medžiaga:Plienas+Daugkartinio Naudojimo Plastikiniai

Dydis:27cm

Komplektą Sudaro:

1x Auto Jack Reketas, Veržliaraktis

Prekės Pavadinimas Stookits
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai