Bio keratino gold " 700 ml valymo rinkinys Nr. FORMALDEHIDO Ne Dirginimas Nėra dūmų Nuplaukite iš Karto Sklandžiai plaukų keratino gydymas

€32.51

-1%

€32.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plaukų scrunchi, plaukų gydymas, plaukų kaukė, augimo plaukų aliejus, Plaukų skara, plaukų žirklių, plaukų augimas, augimo plaukų priežiūros gaminiai, berniukas plaukų stilių, plaukų slinkimas.

Bio Aukso Keratino 700 ml

Brazilijos Ķilda

Bio Keratino Aukso Nuolatinis Brazilijos nusausinami 700 ML-tai plaukų priežiūros produktas, kuris saugo garbanoti ar banguoti plaukai tiesūs ilgą time.By taikant Bio Keratino Aukso su savo plaukais, jūs galite laikyti jį tiesiai už 4 - 6 mėnesius.Jei laikytis jo naudojimo taisyklių, o taikant produktą į plaukus, jūs galite lengvai pasiekti norimą rezultatą.

Bio Keratino Aukso Brazilijos Nusausinami Produkto Savybės

Produkto sudėtyje yra keratino kompleksas, naudojamas plaukų tiesinimo procedūros.Su paraiška produktas, plaukai yra pakrautas su keratino ir plaukai yra laikomi tiesiai, ilgą laiką.Keratinas yra viena iš svarbiausių pastato blokus plaukų.Bio Keratino Aukso, keratino priežiūros produktas, suteikia gyvybingumo, blizgesį ir blizgesį plaukų su savo intensyvaus keratino turinį.Ji suteikia sveiką ir gražią išvaizdą.

Bio Keratino Aukso maitina, drėkina plaukus ir saugo ją tiesiai iki 6 mėnesių.

Ji apsaugo struktūrą jūsų plaukų ir sutaupys jums eiti į kirpyklą ar atsižvelgiant nusausinami su ilgalaikiu išdžiovinti poveikį.

Jis gali būti lengvai pritaikyti namų aplinką, taip pat, kaip ir kirpykla.

Remontas nuobodu ir dėvėti su plaukų dažai ir panašūs cheminiai procesai.

Ji pašalina statinį ir neleidžia frizz.

Bio Keratino Aukso Nuolatinis Brazilijos nusausinami suteikia giliai keratino įkelti į plaukus, o tiesinimo garbanotas plaukų, o taip pat kondicionavimo ji.

Kaip Taikyti Bio Keratino Aukso Nuolatinis Brazilijos nusausinami 700 ML?

Produktas, kuris yra taikomas saugiai visiems plaukų tipams, pašalina išvaizdą, purus, nuobodu, sunku ir dėvėti plaukų sukelia keratino trūkumą.Ji yra saugi tiesinimo ir gydymo metodas pažeistus plaukus.Su Bio Keratino Aukso, jūs turite būti atsargūs ir kruopščiai metu Brazilijos Ķilda programą ir rekomenduojamas taisykles, tiksliai.Šie veiksmai yra laikytis, naudojant produktą:

Plaukai yra plauti 2 kartus su keratino šampūnas ir kruopščiai nuplauti.Kondicionierius nėra naudojamas po valymo šampūnu.

Kai skalbimo proceso yra daugiau, plaukai yra sausi, kad neliktų drėgmės.

Bio Keratino Auksas yra taikoma taip, lyg dažų yra taikomas džiovinti plaukus.Jis galioja visų plaukų.Ji neturėtų būti taikoma, galvos ir galvos odą.

Tikimasi, kad sausas 15 minučių.Tada, lėtas judėjimas ir atidžiai plaukai yra smūgis-džiovinti tiesiai.

Butas džiovintuvas turėtų būti ištrauktas į aukščiausią temperatūrą galite toleruoti.Svarbu smūgis sausas esant 230 laipsnių, skirta storiems plaukams.

Po smūgis sausas procesas, plaukai išplauti ir vėl su keratino šampūnas ir džiovinti.

Tam, kad Bio Keratino Aukso Nuolatinis Brazilijos nusausinami būti patvarus ir aukštos kokybės, tai yra labai svarbu naudoti šampūnas su keratino kad nėra druska - jodo.Galite plauti plaukus taip dažnai, kaip norite.Ji bus pakankamai imtis paprasta išdžiovinti po vonios.

Kokia Yra Nauda Iš Keratino Rūpintis Savo Plaukų?

Keratino priežiūra yra programa, kuri suteikia sveikatos, plaukų, kai taikomas teisingai.Nes jei keratino santykis plaukų mažėja, problemas, pradeda atsirasti plaukų.Kad negyvas ir matinis išvaizdą, yra vienas iš jų.Keratino taikomas išoriškai plaukų remontas padalinti baigiasi, pašalina bukumo ir suteikia blizgesį.Tai yra labai svarbu taikyti atsargiai su tinkamą produktą, norint gauti gerą rezultatą ir išlaikymo procesą.Bio Keratino Aukso Nuolatinis Brazilijos nusausinami ir keratino šampūnas yra teisingas pasirinkimas.

Keratino apima dribsnių dėl plaukų kryptis, apsaugoti ją kaip skydas.

Jis apsaugo plaukus nuo neigiamų veiksnių, iš išorės.

Ji suteikia matomas pagerėjimas jūsų plaukus.

Remontas ir stiprina plaukus iš vidaus į išorę.Ji atnaujina ir stiprina plaukų ląstelių.

Tai suteikia jūsų plaukams drėgmės reikia.Ji leidžia įgyti minkšta struktūra.

Spindi Šviesos Aplink Su Savo Plaukų

Jei jūs turite garbanoti plaukai nekrenta į akis, jei esate pavargę smūgis džiovinimo ar eiti į kirpyklą pernelyg dažnai, jums gali suteikti jūsų plaukams nuolatinis butas nusausinami su Bio Keratino Aukso Nuolatinis Brazilijos nusausinami 700 ML Produkto.Ji lengvai pašalina keratino trūkumą, kad jūsų plaukų poreikius.Galite įsigyti Bio Keratino Aukso dabar.

Lytis Moteris
Kilmės TR(Kilmės)

Panašūs produktai