Pakeitimas, Maišytuvo Peilis Vorwerk Thermomix TM21 TM 21 kombainą Maišymo Peilis su Ruonių, Ultra-Sharp Atsarginės Dalys

€12.36

-26%

€16.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: maišytuvo jar, gorjuss, syma x8pro ašmenys padengti, thermomix, thermomix tm6, thermomix tm31, zelmer kombaino atsarginės dalys, vorwerk dalys, ašmenys maišytuvas, frida kahlo.

Ji yra greita ir lengva valyti po tekančiu vandeniu.

"Širdies" virtuvės mašina dirba su keturių menčių aštrus skirtingais lygiais ir taip užtikrina optimalią ir vienodai smulkinimo arba sujaudinimas.

Laikrodžio rodyklės kryptimi, maišymo peilis yra susmulkinti, o į prieš laikrodžio rodyklės judėjimo kryptį jis yra suplakti su beveled pusių peilis.

Už Vorwerk Thermomix TM21 virtuvės mašina su ruonių, Geležtės, suderinamas su Thermomix TM21, naudinga kapoti, kapojimo bet kokio tipo maisto.

spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1 * Maišytuvo Peilis

1 * valymo šepetys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Jntprojektai.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Jntprojektai.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai