Dropship Galvos Galvos Masažas Šukos Minkštas Abody Plaukų Plovimo Šampūnas, Šepetėliai Silikono Streso, Atleiskite Įrankiai Šuo Platus Dantų Hairbrush

€1.47

-57%

€3.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šepetys, šampūnas, , kūno šepetys masažas, garbanotas plaukų šepetys, aitvarai šunys, Pet Plovimo, teptuku dušo, vonia, kūno šepetys, atgal teptuku dušo, šuns letena plovimo, teptuku galvos.

Galvos massager originalus minkšto silikono šepetys, šampūnas, minkšti silikoniniai šereliai

produkto aprašymas:

Dizainas funkcijos: rankinis masažo šepetys sausos ir drėgnos galvos odos (ne baterija reikalaujama), ergonomiška rankena lengva rankena (arba kairėje arba dešinėje), netolygus šeriai, kurie puikiai tinka galvos odos, ABS ir silikono medžiagų aukštos kokybės.

Daug funkcijų: FReatech galvos teptuku gali giliai išvalyti plaukų šaknis ir masažuoja galvos odą, skatina galvos odos ląstelių galvos odos gydymas, sumažinti plaukų slinkimą ir skatina plaukų augimą, pleiskanomis ir pašalinti pleiskanas, sumažinti stresą ir raumenis (tai niekada sugadinti plaukus ir galvos odą).

【Taikoma Grupė】 Šis plaukų šepetys, šampūnas, tinka vyrai, moterys, vaikai ir naminiai gyvūnėliai, ji taip pat taikoma bet kokio tipo galvos odą ir plaukus (nesvarbu, ar jūsų plaukai yra storas ar plonas, trumpas arba ilgas, alyvuotas arba sausas).Naminiai gyvūnai taip pat patiks šis šepetys maudymosi ar plaukų šalinimo.

NEŠIOJAMŲ IR PATOGU: dydis tai odos šveitimas yra 3.7 x 3.1 x 2.8 cm ir jis sveria tik 2,3 uncijų.Nesvarbu, ar esate kelyje, ir namuose ar biure, jūsų galva, vis dar galite mėgautis masažo ir poilsiui.

Produkto sudėtyje yra:

1x šepetys, Šampūnas,

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai