Rankinės, Gatvės, Hip-hop Fanny pack Oksfordo audinio Crossbody Krūtinės Maišelį Unisex Pečių, Juosmens Krepšys Daugiafunkcį Telefoną Pack Juosmens pack

€8.52

-35%

€13.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krepšys streetwear, krepšys vyras liemenė, kuprinė krūtinės, krūtinės įrenginys hip-hop, krūtinės dėklas, krepšys liemenė, juosmens krepšys, krūtinės fanny pack vyrams, fanny pack moterims, krepšys krūtinės.

Prekės Informacija

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės pagrindinė medžiaga: Oxford medžiaga Stilius tipas: Juosmens krepšys, Crossbody maišelį, Krūtinės Krepšys, Pečių Krepšiai,Hip-hop krepšys Reguliuojamas diržas per petį Dydis: Ilgis 37cm plotis 10cm, aukštis 16cm Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje Pakuotė: 1 vnt, (kiti reikmenys, dėl nuotraukų NĖRA įtrauktas.) Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba. 1 : krepšys yra puikus kūrinys.Elegantiškas dizainas gali parodyti savo graži temperamentas. 2 : Daugiau žmogiškas projektavimas jums. 3 : Puiki dovana jūsų draugui,jūsų šeimai ar sau. 4 : Tai yra labai populiarus stilius ir bus puikus rungtynės bet kokiu metų laiku! 5 : Pastaba:primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.Matavimo būdas yra skirtingas, 1-3 cm(atitinkamai 0,4-1,2 colio) klaida, yra norma 6 : Svarbus priminimas:1,Prieš mokėjimą.Prašome patikrinti, ar adresas yra teisingi ir išsamūs.Prašome užpildyti pilnas pavadinimas gavėjo pavadinimas. 2,Brazilija Pašto mokesčiai, tvarkymo mokestis $3.50 pakuotėje, apmoka pirkėjas. 7.Spalva skirtumas gali būti tarp skirtingų kompiuterio ekrano , konkrečių prašome natūra teikiama pirmenybė.

Apie paslaugą

1. Jei jums gauti pažeista arba blogo produkto, jums nereikia grįžti produkto.Jūs galite prašyti grąžinamosios išmokos, ir mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.Arba susisiekite su mumis siųsti produkto. 2. Jei paketas yra pamestas transportavimo metu, mes grąžinsime visą sumą. 3. Po užsakymo išsiuntimo, mes užpildykite sekimo numerį tvarka.Jūs galite patikrinti savo stebėjimo informaciją interneto svetainėje "www.17track.net" (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti).Jei užsakymo apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime išplėsti užsakymo apsaugos laikotarpį už jus. 4. Jei jūs pirkti mūsų produktams vežti, mes didmenines kainas.Arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti. 5. Mes paramos lašas laivybos.Jums užpildyti jūsų kliento adresas, pavadinimas ir telefono numeris būtų.Mes atsiųsime užsakymo tiesiai į savo klientų.Mes ne palikti bet kokią informaciją, sąskaitas ir nuolaidas, apie mūsų parduotuvėje tvarka.Mes galime pasiūlyti nuolaidas kai jūs turite pakankamai užsakymų per mėnesį. 6, Mes dažnai suteikia kuponus ir nuolaidas senų klientų ir gerbėjų.Taigi, jūs galite spustelėti ant "+Sekti" mūsų parduotuvės puslapį mėgautis siūlo mes siūlome ateityje. 7. Kai esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, gavęs užsakymą, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei turite klausimų dėl užsakymo, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes ją išspręsti už jus.

Type4 Telefono pakuotėje
Modelio Numeris ZY1060
type1 Krūtinės Krepšys
Type3 Pečių Krepšiai
Unisex
type6 rankinė
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Sudėtis Poliesteris
Type2 crossbody krepšys
Lytis Unisex
type7 Hip-hop krepšys
Pagrindinė Medžiaga Oxford
Elemento Tipas Juosmens Paketai
Dirželis Lašas 110cm
Savybės Saugojimas
Modelio Tipas Kratinys
dydis 37*10*16cm
Tipas Juosmens krepšys
Formos pagalvė
Stilius Hip-hop
Elemento Ilgio 37cm
Prekės Pavadinimas LXHYSJ
type5 piniginės

Panašūs produktai