2021 Naujas Nešiojamas Side Mount Prisijungti Planšetinio Kompiuterio Laikiklis Dvigubas Ekranas Įrašą Reguliuojamas Telefono Stovas Ekrano Paramos Turėtojas

€1.88

-34%

€2.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nešiojamas kompiuteris ekrano skydelis, monitorių palaikymas, gigabyte ga h81m s1, telefono laikiklį kūdikiui stebėti, savininkas telefono, bazinė stebėti, nešiojamas ekranas įrašą, gpd kišenėje, nešiojamas ekranas, nešiojamas mount.

Ypatybė:

1), Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, patvarus, tvirtas ir stabilus naudoti. 2) Automatiniai įsisavinimą, gali būti naudojamas prijungti mobiliuosius telefonus ir nešiojamus kompiuterius. 3) Lankstus reguliavimas skirtingų kampų, galite pakoreguoti patogus kampas pagal jūsų poreikius. 4) Sulankstomas pratęsimo, mažas, lengvas ir lengvai atlikti. 5) Rezervuoti įkrovimo lizdas, ji gali remti įkrovimo naudojantis tuo pačiu metu. 6) Prijungti savo "iPad" ar išmanųjį telefoną į jūsų nešiojamas multi-ekranas, kompiuteriją, kuris išplečia ekraną ir padeda dirbti ir mokytis, ar kad įdomų žaidimo patirties. 7) Kai naudojamas, telefono ekrano ir kompiuterio ekrane bute, nereikia žiūri telefono ekrane pranešimą, kurį norite peržiūrėti, pagerinti darbo efektyvumą. 8) Lengva įdiegti ir naudoti, idealiai tinka namų biurui.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Prekės Pavadinimas Geojieer
Funkcijos 1 Nešiojamas Side Mount Prisijungti Planšetinio Kompiuterio Laikiklis
Funkcijos 2 Reguliuojamas Telefono Stovas Ekrano Paramos Turėtojas
Tipas Magnetinis laikiklis
Savybės Magnetinis
Įkroviklis No
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone", Nešiojamas
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Garsiakalbis No

Panašūs produktai