1Pc Drugelis Piršto Žiedą Mobiliojo Telefono Išmaniojo telefono Stovas Laikiklis ląstelių Smart Turas Telefono skambutis laikiklis iPhone XS "Huawei " Samsung"

€0.99

-19%

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stalas lizdas, namų smart, išmanusis telefonas piršto turėtojas stral, led išmaniojo telefono turėtojas, tvarstis telefono turėtojas, mobil telefono skambutis, savininkas telefono, popsocket su, piršto žiedą mobilusis telefonas, drugelis žiedas moterims.

Aprašymas:

360° Vertikalus Sukimasis: Telefono piršto žiedas, stovas laikiklis, pagamintas iš metalo pirštui, 360° sukimosi telefono skambutis rankena Tablet išmaniųjų telefonų žiedas stentas.

Naudoti kaip atramą jūsų telefonas: telefono skambutis gali būti pridėtas prie jūsų mobiliojo telefono ar planšetinio kompiuterio suteikti saugią danga, todėl jums niekada paleisti jį.Pridėti telefono skambutis rankena taip pat sumažina vagystės riziką.

180° Horizontaliai Veidrodėliai: Jūsų telefono bus patogiai atsiremtų į delną, suteikti jums daugiau laisvės, kaip jūs laikykite savo telefoną.

Pramogos: Naudojant pažangias ir lipnus klijai, šį laikiklį yra patvaresni ir daugiau stabilus, kai veikia kaip atrama.Jūsų puikus kompanionas, kai žiūri filmus ir vaizdo įrašus.

Stebėsena: 360° rotacija ir 180° pasukimas suteikia jums įvairių žiūrėjimo kampai, patogus būdas pasitikrinti savo kūdikio, kai esate užsiėmę, virtuvė.

Dydis:apie 4,5*3,5 cm

Pakuotė:1Pc

Medžiaga Plastikiniai
Įkroviklis No
Prekės Pavadinimas Giraffita
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Garsiakalbis No
Naudoti Piršto Žiedą Turėtojas
Suderinamos Prekės Universalus
Magnetinis No

Panašūs produktai