Lovebay Mobiliojo Telefono Laikiklis Lankstymo Plonas Metalo Universalus Stalinis Tingus Stovėti Nešiojamų Sumanaus Telefono Stovas Fiksuoto Rėmo "iPhone" 11

€7.10

-29%

€10.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: meno objektas, dizaino objektas, stalas objektas, 3d rėmas, led, 100k rezistorių, dekoro objektas, 10 sim kortelės telefono, 3d iliuzija, japonijos objektas, regos iliuzijos.

Produkto aprašymas:

【Originalaus dizaino】: aukštis telefono savininkas gali būti koreguojamas laisvai, be blokavimo ekraną.Ji naudoja specialią technologiją, pažangiosios laikrodžio nustatymas, kuris yra tiksli ir stabili.Telefono turėtojas yra pagaminti iš deimantų pjaustymo technologija ir būtų lengva laikyti.

【Patvarus ir stabilus】: mobiliojo telefono laikiklis, pagamintas iš aliuminio lydinių ir nerūdijančio plieno atgrasymo skiltyje, kad nebus žievelės arba nukristi.Bazė yra neslidus silikono pagalvėlių, kad gali tvirtai įsisavinti darbalaukio ir nėra lengva nukristi.

【Aukštis reguliuojamas】: Priklausomai nuo to, ergonomiškas dizainas, jis gali būti lanksčiai pritaikyti idealus aukštis ir kampas.Ar skaitai receptą, žiūrėti filmą, dirbti, mokytis, transliacijos, vaizdo, arba išleisti makiažas, galite nemokamai į savo rankas, kad mėgautis patirtį.

【Lengvas ir Nešiojamų】: mobilusis telefonas savininkas yra mažos ir lengvai atlikti.Tai tik 6mm storio.Gali būti sulankstyti ir lengva saugoti.Tai nereiškia, užima vietos ir yra daugiau nešiojamų.Tai yra idealus partneris tarnyba, šeimos ir kelionės.Yra skylė įkrovimo anga apačioje planšetinio kompiuterio savininkui, kad yra patogus naudoti ir nemokamai.

【Plataus suderinamumo】: Universalus mobiliojo telefono laikiklis, tinka išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių įvairių dydžių。

Kilmės KN(Kilmės)
Pardavimo Būdas Didmeninė, Mažmeninė, Drop laivyba
Yra Garsiakalbis No
Funkcija 3 Lanksti Telefono Turėtojas
Funkcija 1 Sulankstomas Laikiklis, Skirtas "Samsung" Ir "Huawei" Xiaomi
Suderinamos Prekės Universalus
Tipas Stalas Turėtojas
Mobiliojo Telefono Laikiklis Stalas Laikiklis, skirtas "iPhone" Turėtojas
Prekės Pavadinimas lovebay
Įkroviklis No
Modelio Numeris mini sulankstomas stovas
Funkcijos 2 Reguliuojamas Laikiklio Stovas Išmanųjį Telefoną
Produkto grynasis svoris 68g
Savybės Svorio Plėtra
Savybės 4 Lentelėje Ląstelių pagalbos Telefono turėtojas
Produkto lankstymo storis 3 mm
2 funkcija telefono stovas stalinis/mobiliojo telefono stovas
Spalva kosmoso pilka, titano, aukso ir sidabro

Panašūs produktai