UFO STILIAUS Metalo Keptas Kiaušinis Blynas Žiedas Omletas Keptas Kiaušinis Turas Shaper Kiaušiniai, Pelėsių, maisto ruošimui Pusryčiai Pan Krosnelė, Virtuvė

€2.39

-5%

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ihop omletas, keramikos kiaušinių virimas, kiaušinių įrankis, dragon pelėsių, kiaušinių pagalvė, automatinis padažas maišykle, cupcake molder, kiaušinių shaper, pyragas žiedas, šokolado kiaušinių pelėsių.

SAUGOS NERŪDIJANČIO PLIENO - kiaušinių žiedas yra pagamintas iš netoksiškų ir beskonis nerūdijančio plieno, premium BPA free danga apsaugo maisto produktus nuo klijuoti.Ji gali padėti jums padaryti, kad apvalių kiaušinių omletas puikiai, užtikrinti saugias ir sveikas mažai riebalų kiekyje.

LENGVA NAUDOTI - Kiaušinių Žiedas yra greitai ir lengvai maistą, ir Kiaušinių Žiedas ne tik daro kiaušiniai mažiau skylėtas, bet taip pat saugo kiaušiniai turas.Ji gali padėti jums padaryti, kad apvalių kiaušinių omletas puikiai, užtikrinti saugias ir sveikas mažai riebalų kiekyje.Tiesiog pakelkite mažas rankena, vietą savo elektros keptuvėje arba keptuvėje, ir gauti virimo!

LENGVA VALYTI - Dėl nerūdijančio plieno metalo medžiaga omletas, metalo blynas žiedas nesukelia papildomų šiukšlių, todėl blynas pelėsiai yra lengva valyti ir galima greitai nuvalyti su nedideliu kiekiu muilo ir vandens.Indaplovės taip pat saugus.

MULTI-FUNKCIJOS - Kiaušinių Žiedas, galite tinkinti mėsainius, duonos, vaisių, uogų drebučiai (želė), kiaušiniai, omletai, sausainiai, blynai, šoninė, bulvės, blyneliai ir įvairūs desertai.Nesijaudinkite apie vieną pusryčiai, parsinešti jį namo ir pradėti savo vaizduotę!

Medžiaga Metalo
Modelio Numeris T2819
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Kita
Kiaušinių Įrankiai Tipas Kiaušinių & Blynas Žiedai

Panašūs produktai