1pcs Keptas Kiaušinis Shaper Nerūdijančio Plieno Keptas Kiaušinis Shaper Blynas Žiedo Apskritimo Formos Apvalios Formos Virtuvės Keptas Kiaušinis Įrankiai, Reikmenys

€0.66

-40%

€1.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: patogus nerūdijančio plieno, kiaušinio slicer, apvalus, nerūdijančio plieno, keptas kiaušinis, kiaušinių sietą, kiaušinių maišytuvas, cupcake molder, kiaušinių, kiaušinių shaper, kiaušinių vyniotinis, virtuvės įrankis, Kiaušinio formos.

Aprašymas:

SAUGOS NERŪDIJANČIO PLIENO - kiaušinių žiedas yra pagamintas iš netoksiškų ir beskonis nerūdijančio plieno, premium BPA free danga apsaugo maisto produktus nuo klijuoti.Ji gali padėti jums padaryti, kad apvalių kiaušinių omletas puikiai, užtikrinti saugias ir sveikas mažai riebalų kiekyje.

LENGVA NAUDOTI - Kiaušinių Žiedas yra greitai ir lengvai maistą, ir Kiaušinių Žiedas ne tik daro kiaušiniai mažiau skylėtas, bet taip pat saugo kiaušiniai turas.Ji gali padėti jums padaryti, kad apvalių kiaušinių omletas puikiai, užtikrinti saugias ir sveikas mažai riebalų kiekyje.Tiesiog pakelkite mažas rankena, vietą savo elektros keptuvėje arba keptuvėje, ir gauti virimo!

LENGVA VALYTI - Dėl nerūdijančio plieno metalo medžiaga omletas, metalo blynas žiedas nesukelia papildomų šiukšlių, todėl blynas pelėsiai yra lengva valyti ir galima greitai nuvalyti su nedideliu kiekiu muilo ir vandens.Indaplovės taip pat saugus.

MULTI-FUNKCIJOS - Kiaušinių Žiedas, galite tinkinti mėsainius, duonos, vaisių, uogų drebučiai (želė), kiaušiniai, omletai, sausainiai, blynai, šoninė, bulvės, blyneliai ir įvairūs desertai.Nesijaudinkite apie vieną pusryčiai, parsinešti jį namo ir pradėti savo vaizduotę!

Anti-plikymo Silikono Rankena : kiaušinių žiedai kepti su Silikono Rankena gali išvengti nudegimų, paprastas naudoti.Cool silikono rankena galima lengvai išimti iš puodo.Tiesiog taikyti aliejaus į puodą ir kiaušinių pelėsių, liftas mažas rankena, padėkite jį.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: apvalus non-stick omletas

Medžiaga: 430 nerūdijančio plieno + ketaus + non-stick dažų purkštuvu + silikono rankovėmis

Svoris: 59.3 g

Dydis: 1,8*7.5 cm

Įpakavimas: PP maišas

Naudojimas: šeimai, restorane, viešbutyje ir pan.

Pakuotė:

1*apvalios non-stick omletas

Produkto Pavadinimas raundas non-stick omletas
Medžiaga Kita, 430 nerūdijančio plieno + ketaus + non-stick dažų purkštuvu + silikono rankovėmis
Modelio Numeris -
Pakavimas PP maišas
Eggbeater Klojimo Būdas Ranka
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Kita
Svoris 59.3g
dydis 1.8*7.5cm
Kiaušinių Įrankiai Tipas Kiaušinių & Blynas Žiedai

Panašūs produktai