Silikono Kiaušinių Žiedas Ne Klijuoti Kiaušinių Virimo Žiedai Blynas Virimo Pusryčiai Keptuvėje, Orkaitėje Virtuvės Sveikatos Accesories Sodai

€1.04

-36%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dekoro kiaušinių, kiaušinių laikmatis, kiaušinių įrankis, granito blynų keptuvė, storas blynas visos, kiaušinių sietą, staub blynų keptuvė, kiaušinių, blynas, visos 7, kiaušinių shaper.

Kiaušinių virimo aparatas, idealiai tinka kiaušiniai, blynai, pusryčiai sumuštiniai, Benediktas kiaušiniai, skrudintos bulvytės, omelets, naudoti su blynų tešlą ir daugiau.Jis netgi gali būti naudojama puikus kiaušinių keksas, Mėsainiai paplotėlius, desertai ir kt.Kad patys geriausi Sidabro Doleris Blynai.Puikus frittatas ir vegetaras paplotėlius.Mėsainis pelėsių.Gauti geriausią keptas kiaušinis!

Silikoniniai žiedai non-stick pelėsių sulankstomos rankenos virti su dangteliu ir lengvai saugojimo.Dydis: 4".FDA reikalavimus.Daugkartinio naudojimo.Paprasta laida ir valymo, tiesiog praskalaukite muiluotu vandeniu.Jums tiesiog reikia pasukti siekiant išlaisvinti savo valgio.Nereikia kasytis keptuvės!

Plauti indaplovėje .Aukštos temperatūros (460 *F). 100% Pasitenkinimo Garantiją, arba gauti savo pinigus atgal (Be rizikos).Jis gali būti naudojamas virtuvėje ir kepimo krosnelė su arba be spragilas.Bauda tarpine tarp vienu metu kiaušinių.Nereikia brakonierius pagrindo čiaupai,

Jaustis kaip profesionalus virėjas su šiuo patogus įtaisą.Naudinga aparatai!Ištirti jūsų asmens kūrybiškumą lengvai.

Parodyti su savo saldūs desertai, taip pat.Iš lydalo šokolado, kad desertas papuošalų, už slapukus pelėsių ar mažų bandelių orkaitėje.

Funkcija Keptas kiaušinis
Kiaušinių Įrankiai Tipas Kiaušinių & Blynas Žiedai
Eggbeater Klojimo Būdas Ranka
Tipas Kiaušinių Įrankiai
Modelio Numeris C10611 Kiaušinių įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas abay
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai