Teisingai Kamuolys Kryptimi Golfo Swing Derinti Mokymo Klijuoti Stiklo Užsiimti Juostos Pagalbos Priemonė, Golfo Reikmenys Lašas Laivybos

€4.19

-39%

€6.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: golfo swing treneris, golfo kamuolys išleidimą, golfo tiekimo, golfo klubas, odos žymeklis, amg gt spoileris, 7 golfo, langai su stiklo roll, golf swing, golfo antspaudas.

Teisingai Kamuolys Kryptimi Golfo Swing Derinti Mokymo Klijuoti Stiklo Užsiimti Juostos Pagalbos Priemonė, Golfo Reikmenys Lašas Laivybos 【Lankstymo Dizainas】Derinimas lazdos gali būti sulankstyti, sutaupyti vietos, lankstymo dizainas, lengva naudoti ir patogu laikyti lauke.Lengva laikyti: Lengvas, nešiojamieji ir patvarus, kompaktiškas, lengva laikyti dėžutėje, lengva naudoti, sutaupyti vietos ir perkeliamumas savo mokymo. 【Praktinę ir Lengva Naudoti】Derinimas lazdos funkciją, smailiu galiuku lengvai atsekti į žemę ir nustatymas kamuolys atsitrenkęs grąžtai ir kt. 【Funkcija】 Praktikos pagrindus, žemės arčiau savo tikslo: užtikrinti tinkamą laikyseną, kamuolys derinimas, klubas, derinimo ir švytavimo plokštumoje, siekiant optimalaus poveikio.

straipsnių pavadinimas Golfo Derinimas Stick
Prekės Pavadinimas O PIRŠTU TEN
Kilmės KN(Kilmės)
Feature1 Patvarus
Drop laivyba Taip
Tipas Swing Treneris
Išvestinių Finansinių Priemonių Serija Asamblėja
Spalva sidabrinė, Raudona, Auksas
Feature2 Derinimas

Panašūs produktai