Karšto Pardavimo Juokinga Golfo Kamuolys Piešimo Kamuolys Pelėsių Golfo Suderinimo Žyma Signalo Linija Braižytuvai priedai Lauko Priemonė, Dropshipping

€3.07

-34%

€4.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: swingyde golf swing, a3 braižytuvai, pen braižytuvai, langai su stiklo swing stick, mini swing stick, cutter braižytuvai, mini braižytuvai, golfo sūpynės virvę, pagreitį swing stick, cnc braižytuvai.

Juokinga golfo kamuolys piešimo kamuolys pelėsių golfo suderinimo žyma signalo linija braižytuvai

aprašymas:

Custom golf markės šabloną: Golf užsakymą prekės derinimo įrankis, jeigu jums, pavyzdžiui, golfas, tada šis produktas bus labai tinka jums ir pridėti daug įdomus jums.

Aukštos kokybės medžiagos: aukštos kokybės nerūdijantis plienas medžiagos ir įvairių lydinio elementai yra naudojami siekiant užtikrinti, kad žymėjimo įrankis yra labai patvarus ir nebus lengvai rūdžių spalvos arba sugadintas.

Įvairių populiarių modelių: keturių įdomių stilių ženklo modeliai, galite pasirinkti pagal savo pageidavimus.

Lengva naudotis-Tai golfo prekės šablonas atitinka dydis apie golfo kamuoliukus.Tiesiog įdėkite formą į golfo kamuolys ir pasirinkite savo mėgstamą ženklas piešti, ir jūs galite baigti meno kūrinys.

Puiki dovana-tai golfo prekės šablonas ne tik savo reikmėms.Kai žaisti golfo ar golfo lauke su draugais, galite pasiimti šablonus ir parengti gražus modelius.Taip pat galite dovana golfo su savo draugais ir smagiai kartu.

specifikacija:

Medžiaga: Metalas

Skersmuo: Apie 2.4 colių.

Jūs galite rinktis iš 4 stilius.

Aukštos kokybės medžiagos, jaustis laisvai naudotis.

Nerūdijančio plieno golfo ženklas derinimo įrankis.

pakavimo sąrašas:

1 golfo žymeklis, pelėsių

Tipas Swing Treneris
Kilmės KN(Kilmės)
Išvestinių Finansinių Priemonių Serija Kita
Modelio Numeris Funny Golf Ball Drawing Ball

Panašūs produktai