Raspberry Pi " Vaizdo Perdavimo 3b Mini FPV Bazės Valdybos Nustatyti OpenHD/EZ Firmware

€22.16

-6%

€23.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mygtuko paspaudimu, ledo bokštas aviečių pi 4, katė ledo, raspberri, rc plokštumos, airplan rc, bananų pi, mini jungiklis, pi, aviečių fm imtuvas.

modname=ckeditor

Visi 3B MINI pagrindo plokštės yra pagamintos gamykloje SMT pleistras...kaina yra šiek tiek aukštas....

Visi laidai yra pakeistas į gamyklos individualų silikagelio GH1.25+USB produktus

Visų talpyklų yra pakeistas į gamyklos SLA photocurable partijos baltas ir permatomas talpyklas

---------------------------Žemiau yra pilna versija (V2).0 be kriauklės-------------------------------

Dabartinė 2.0 versija atnaujinimas yra taip:

1. Naudoti du kartus kamuolys kamuolys techninės priežiūros nemokamai ventiliatoriaus keitimas fiksuotoje padėtyje ventiliatorius, vibracijos yra mažas, ir garsas yra mažas.Tuo pačiu metu, pridėta pleistras puikiai išsprendžia problemą, kad 3B Mini sugenda, kai temperatūra yra per aukšta, iškėlė netizens į Sanya srityje!Jis taip pat gali skristi per vasarą šiaurės. (Mes ir toliau laikytis temperatūros kontrolės versiją ateityje.Remiantis sutaupyti elektros energijos, 3B Mini nebus užšaldyti mirties žiemą!)

2. Naudojant EZ firmware, galima pakeisti konfigūracijos failus į dangų terminal 2 ir išjungti, negali būti paveikė dažnis plaukioja srityje (EZ3.1.8 firmware versija yra self-žavingas grupės, OpenHD firmware hardware problema laikinai nepalaiko dangaus perjungimo)

3. Paramos AV išėjimas, nereikia lituoti daugiau metu, derinimo, kartu su EZ 3.3 programinės įrangos gali suprasti, AV išėjimas CSI IPCAM USB fotoaparato nuotrauką, dviguba vaizdo perdavimo sistema nereikalauja vieną kamerą, garso ir vaizdo vėlavimo 35-40ms

5. Elektros energijos tiekimas yra pakeistas į TPS 54332DDAR.IKI pagrindinės laikomi dvejopo energijos tiekimo, tačiau atidavė, nes dabartinės yra per pakankamai.Produkcija 54332 3.5 pakanka naudoti.Į talpą, yra suderinta suvartojamos energijos 3B Mini, ir ripple yra mažesnis.

6. Labiausiai lauktų IPCAM funkcija yra internete!Su papildomais USB IP užsakymą valdybos (turi būti įdiegta atgal IPCAM kamera, 3mm storio), puikiai parama 347 477 335 U9U ir kitos super kameros, vaizdo kokybė yra tokia gera, kaip GoPro!!Beje, IKI kapitono, taip pat nustatyti USB kamera per atostogas, vaizdo kokybė CSI kameras bus galima parduoti

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS

Panašūs produktai