Įkroviklio Telefono Įkroviklį, USB ES Sienos Įkroviklio Kištuką 5V AC Micro USB Maitinimo Adapteris, Skirtas "iphone", "Samsung ""Android" Telefonas Adaptador USB

€0.28

-53%

€0.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: android galia, 500ma įkroviklis, 10 amp maitinimo šaltinis, esp01, 500ma 5v, butas prijungti 5v, 5v maitinimas usb, audio jungtis splitter, thyssen įrankis, usb stick.

Savybės:

1. Puiki veiklos: iš viso išėjimo srovė USB 5V / 1A, ir input 100-240V, kuri leidžia jums įkrauti mobiliuosius prietaisus dideliu greičiu, tuo pačiu metu, kurios tikrai taupo laiką.

2. Saugos garantija: USB sieninis įkroviklis turi apsaugos sistemą, siekiant užkirsti kelią per, nuo viršsrovių ir perkaitimo.Po to, kai visiškai įkrautas, įkroviklis automatiškai liovėsi apsaugoti jūsų prietaisą kiek.

3. Lengvas: namų įkroviklio adapterį galima prijungti prie namų ar biuro per USB kabelio apmokestinimo.Tiesiog prijunkite USB kabelį ir įjunkite adapterį į sieną.Kompaktiškas, lengvas, patogus nešiotis, stilingas ir lengva saugoti.

4. Multi-purpose: galite suderinti visus USB kabelius arba mobiliuosius telefonus.Jums gali pasidalinti su mylimuoju, šeimos ar draugų.Sustiprinti santykius.

Aprašymas:

Ji gali suderinti visus USB kabelius arba mobiliuosius telefonus.Jums gali pasidalinti su mylimuoju, šeimos ar draugų.Sustiprinti santykius.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta

Įėjimo parametrai: 100 (V)

Išėjimo parametrai: 5 (V)

Tipas : Tiesioginis mokestis

Įkrovimo srovė: 1000 mA)

Baterijos tipas : Ličio baterija

Sąsaja : USB

Pakuotė:

1 x Europoje Siena Çkroviklio

Savybės:

1. Ne šildymo: šie duomenys linijos priima didelio grynumo core imti be šildymo, kurios yra labai saugios.

2. Per įtampos apsauga: pastatytas pažangi mikroschema su viršįtampių apsauga funkcija.Jeigu įkrovimo įtampa yra per didelė, ji automatiškai reguliuoti ir apsaugoti bateriją.

3. Apsauga nuo perkrovos: pastatytas pažangi mikroschema nustatyti įkrovimo įranga, srovelė apmokestinimą, siekiant išvengti srovės perkrovos, mokesčių daugiau stabilus, nepažeidus mašina.

4. Tinkamas ilgis: Tai duomenų kabelis puikiai tinka ilgio, turi daug judančių asortimentą ir yra labai patogi naudoti.

5. Geros kokybės: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės vielos medžiagos, baudos kūrinys, labai gera kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

Aprašymas:

Ši duomenų kabelį, yra pagamintas iš tvirtos medžiagos, labai greitas įkrovimas ir labai saugus su perkrovos ir viršįtampių apsauga.

Techniniai duomenys:

Prekės Nr.: S4

Sąsaja: 8PIN, TIPO C

Ilgis: 1m

Skaičius filialas jungtys: vienas vadovas

Tipas: už S4 "Apple", S4 tipo-c (pasirinktinai)

Stilius Galia
Modelio Numeris USB
Sertifikavimo CE
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Įkrovimo srovė
Output Type Įėjimas

Panašūs produktai