Virtuvės Dalykėlių Nerūdijančio Plieno "Apple" Pjovimo Peilis Daržovių, Vaisių Įrankiai, Virtuvės Reikmenys Apple Bulvių Daliklis Lukštenimo

€1.13

-27%

€1.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs karalienė atveju.

Aprašymas:

-Atnaujinti Amatų: Šis atnaujinimas "apple" slicer 1 suvirinimo taškus ant kiekvieno lapo glaudžiai susijungę į centro corer žiedas, kuris reiškia, kad jis yra stipresnis ir patvaresnis naudoti kasdien.

-Paprasta naudoti: Pasirinkti obuoliai ne didesnis nei 4 cm, siekiama pagrindinio, stumti žemyn slicer jį įjungti, šiek tiek pasukti ir atsikratyti esmė.Taigi, galėsite gauti net 12 obuolių griežinėliai iš karto!

-Naudingas laiko taupymo: tinka daugumai vidutinės apvalių vaisių, pavyzdžiui, obuolių, kriaušių, bulvių.Ne daugiau smulkinti ar kapoti metu, sutaupyti laiko ir pastangų mėgautis vaisių kiekvieną dieną!

-Idealus Virtuvės Indų: Jūs galite naudoti šį "apple" slicer norėdami paruošti sveiką apple užkandžiai vaikams schoool arba greitas apple užkandžiai, biuro ir šalys.Naudinga priemonė, skirta parengti obuoliai, kojoms arba spyruoklės.

-Turėkite omenyje, aštrūs peiliai: peiliukai yra labai aštrūs.Nuvalykite valymo šepetėlį po naudojimo, taip pat naudoti audinys sausas ar sausu oru norėdami prailginti produkto.

Techniniai duomenys:

Tipas: Lukštenimo

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Proga: Namų Virtuvėje, Salotos Priėmimo, Iškylų ir pan.

Medžiaga: ABS+Nerūdijančio plieno

Dydis: 20*10cm

Pakuotė:

1 x "Apple" Cutter

Proga namų virtuvė, Salotos Priėmimo, Piknikas, kt.
Specialybės Įrankiai Tipas Kita
Modelio Numeris 1 x "Apple" Cutter
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Tipas Lukštenimo
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
dydis 20x10cm
Parama Dropshipping & Didmeninės
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai, ABS+Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai