Sulankstomas Virtuvinis Aliejaus Purslų Apsaugas Sienos Bloko Dangtis, Panardinant Valdybos Plokštė užkirsti Kelią Naftos Splash Virimo Karšto Pertvara Naftos Popieriaus C

€19.38

-33%

€28.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: canon eos 1500d baterija, canon plokštė, virtuvės daiktai, aliuminio folija, viryklė, 7p, easyover, 6s ekranas, canon formatavimo, virtuvės langas, virėjas kaukė.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Pagamintas iš aukštos kokybės cinkuoto lakštinio medžiagos, 3 skydelis šļakstēties apsauga gali būti sulankstyti į bet kokios formos jums reikia ir yra lengvai valomas.Juodi kraštai kelią vertus, grandymo ir saugiau naudoti.

Sulankstomas sandėliavimui: yra sulankstomas lengva laikyti.Ji raukšlės žemyn butas, Kai jūs 'naujo padaryti su juo, tiesiog įdėkite jį į spintą, stalčių ar sandėliukas.

Užkirsti kelią naftos splasher: Veiksmingai apsaugoti labiausiai krosnys ir jų apylinkėse nuo naftos ar maisto išsiliejimo, o maisto ruošimui virtuvėje.

Ne lipni: paviršius turi patvarus non-stick danga, kuri taupo laiką dėl valymo ir neleidžia kepimo aliejus nuo purslų ant sienos ir grindys.

Virimo purslų guard veiksmingai blokuoti šlakelį aliejaus virtuvė, ir šilumos izoliacijos efektas yra geras, užkirsti kelią sienos viryklė gražu padengta alyva, ir aplinkinių plastiko, prieskoniai, skardinės ir kt.yra šildomas, kad ištirptų, nedeformuokite, ir taip pat galite naudoti kaip maisto skalbimo splash proof valdyba.

Naftos splash guard: Skydelis atsiskleisti ir supa jūsų viryklė, siekiant išvengti sienų ir krosnių iš naftos.

Padėti range hood dirbti: Ne tik užkirsti kelią prieskonis buteliai iš šilumos, sugadintas, bet taip pat padėti range hood gauti iš dūmų.

Atspari vėjui, šilumos kaupimas: Į šļakstēties ekrane sukuria erdvę, kuri ne tik atspari vėjui, bet taip pat išvengti šilumos nuostolių, ir sutaupyti degalų.

Specifikacija:

Pavadinimas: dujinė Viryklė Naftos antiblokavimo Valdyba

Spalva:Sidabrinė + juoda

Medžiaga:Cinkuota lapas

Dydis:30 cm aukščio, bendras ilgis 97cm

Pakuotės Turinys:

1 x Virtuvės naftos pertvara

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai