Masturbator Vyrams Sekso Žaislas Burnos Dirbtinius Burnos, Liežuvio Masažas Penise Vyrų Orgazmas Vyrų Gėjų Suaugusiųjų Sekso Produktus

€25.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sekso žaislas kalba, mano sekso žaislai, dildo vyrams, ass lytis, big ass išangę sekso žaislas, suaugusiųjų sekso makšties, vyrai užpakalis masturbator, blowjob sekso žaislas, gėjų apatiniai, burnos sekso žaislas.

【Apie Spalvų】

❤ Prašome kreiptis į nekilnojamojo kulka!

【Nuolaida】

❤ , Kad mūsų pasekėjas ,gauti papildomų 2% nuolaida !

【Rekomendacijas】

❤ Šlapiu "žaislas" iš 75% medicinos alkoholio ar sterilizuoti dezinfekavimo priemonės prieš naudojimą.Kailis tinkamą kiekį, tepimo produkto.Rekomenduojama naudoti su prezervatyvu kartu;

❤Įterpti į kūną iki kulminacijos.

【Atsargumo priemonių】

❤ Po naudojimo, kad "žaislas" yra daug išskyrų ir lubricat likučių.Jis bus lengvai veisiasi bakterijos, jei nėra švarios jis ilgą laiką.Taigi, prašome išvalyti savo "žaislą" iš karto po naudojimo.

❤ , Kai jūs valyti "žaislą", nenaudokite padalinta vandens jungiklis ir maitinimo striukė.Tiesiog naudoti savo pirštus ir vandens, nuvalykite, nenaudokite šepečiu arba rūgšties valiklis.

❤ Po plovimo, nuvalykite sausu medvilniniu audiniu rekomenduojama, aukštos kokybės audinys yra taip pat geras pasirinkimas.Po to nuvalykite vandens, sausos, žinoma, ir vengti sąlyčio su saulės!

❤Galiausiai, jūs galite naudoti specialius valymo skystis, arba atskiestas alkoholis (75%) dezinfekuoti, ar galite pabarstyti šiek tiek talko miltelius sandėliuoti.

❤Galite naudoti aksomo maišelis dulkių maišelį išsaugokite jį.Laikykite jį vėsioje ir sausoje vietoje.

Kilmės KN(Kilmės)
Dalykai, kuriems reikia dėmesio Prašome išvalyti prietaisą prieš naudojimą
Atsparus vandeniui performance IPX9
Maksimalus triukšmo nieko
dydis 177mm*76mm
Medžiaga TPE
Vibracijos dažnis nieko
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Elemento Tipas Masturbacija Minkštas Stick
Neto svoris 400g
Prekės Pavadinimas S-HANDE
Spalva Šviesiai Geltona

Panašūs produktai