Šuo, Kelionės, Vandens Butelis Nešiojamų šunelis Vandens Butelį Geriamojo Vandens Tiektuvą, skirtą Šunų Kačių Lauko Vandens Dubenėlį Butelis Naminių Reikmenys

€2.48

-26%

€3.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kelionės krepšys, šuo, aitvarai šunys, perro, katė žaislas, ryšiai augintiniai, pet dubenį 5, pro šuns dubenėlyje, durų gato, dog petkit.

Pardavėjo rekomendacija

Pardavėjo rekomendacija

Pardavėjo rekomendacija

Šuns dubenėlyje tinka mineralinio vandens buteliai

Nešiojamų geriamojo fontano augintiniai

Taikomos visiems tarptautiniu mastu priimtas Metrinis sriegis standartinis butelius išpilstyto geriamojo vandens butelių.

Dydis: 13x9cm

Metrinis sriegis M3:

Pagrindinis skersmuo 30mm; nepilnametis skersmuo 28mm

Kai jūs suspauskite buteliuką, spaudimas sukelia vandens tekėjimą iš.Kai jums sustabdyti, nuspaudžiant, vandens, bus sustabdyti teka.

Pastaba: kalibro gėrimų butelių skiriasi nuo kalibro mineralinio vandens butelį.Paprastai kalibro mineralinio vandens butelis yra didesnis.Mes naudojame kalibro mineralinio vandens butelį, nes gyvūnai paprastai šeriami ne gėrimai.

paketų sąrašas

Nešiojamų geriamojo fontano, augintiniai*1 vnt

Apie po pardavimo

Apie laivybos

Visos prekės mūsų parduotuvėse yra siunčiami per online siuntos pristatymo.JEI pasirinksite Ekonomikos vežimą jūsų užsakymą,Dėmesio!Ekonomikos vežimas, neturi visą stebėjimo.Tik Kinija segmento įrašai rodomi.Kai paskirties šalis yra pasiektas, stebėjimo užrašai nerodomi.Jei norite, kad visas procesas turi būti stebimi, prašome pasirinkti Jntprojektai.lt Standartinis Pristatymas pateikdami užsakymą.

Prašome atkreipti dėmesį skirti savo sklypo stebėjimo įrašų, dauguma sklypai gali būti pristatomos sklandžiai ir laiku, labai mažų pakuočių skaičius gali būti pristatomos pick-up punkte, jei sklypas stebėjimo duomenys rodo, kad paketas atvyko ne pick-up punkte, pardavėjas tikimės, kad jūs pikapas pakuotės laiku.

Apie po pardavimo

1. Jei viskas yra tobula, atminkite, kad palikti Teigiamą peržiūrą ir pateikia 5 žvaigždučių įvertinimas.Jūsų skatinimas yra labai svarbus mums!

2. Jei pastebėjote, kad pakuotė yra pažeista, kai gausite paketą, prašome nufotografuoti, kaip įrodymų prieš atidarant paketą.Tada kreipkitės į mus, pardavėjas suteiks jums tinkamą sprendimą.

3. Jei paketas nebuvo gauta ilgą laiką, prašome susisiekti su pardavėju pirmas, ir pardavėjas suteiks jums tinkamą sprendimą.

Trumpai tariant, jei jūs turite bet nepatenkinama klausimų, prašome susisiekti su pardavėju pradžių, o ne atidaryti ginčą bendravimas su pardavėju.Yra tik viena tikimybė, kad ginčai, ir jis bus prieš jus, jei jūs prarasite.

Apie Mokesčių Pareigas

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina.taip pat nėra įtraukta į užsakymo kainą.Pirkėjai padengia visas resoslbility už visas papildomas patirtas išlaidas(jeigu tokių yra).

Apie dropshipping

prašome tikiu, kad mes esame profesionali, ir mes turime daug patirties.

1. Visos šalys gali laivas, bet skirtingos šalys turi skirtingus kanalus, išsivysčiusiose šalyse Europoje ir Amerikoje naudoti Jntprojektai.lt standartas

2. Dauguma užsakymų gali būti išsiunčiami per 1-2 dienas po apmokėjimo, ir savaitgaliais yra ne išimtis.

3. Visi siuntiniai siunčiami ir atsekami logistika.

4. Jums reikia parašyti Pirkėjo dėmesį, kad išsakyti savo reikalavimus , pvz., įdėti reklaminę informaciją, mažų dovanėlių.Pardavėjas įsipareigoja pagal Pirkėjo dėmesį, kad laivas tvarka.

Tipas Šunys
Taikoma Šuns Veislė Universalus
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Kelionės Dubenys

Panašūs produktai