Šuns Dubenėlyje, Sulankstomas ekologiškas Silikono Du-in-one Vandens Puodelį Maisto Finansuojančiojo Nešiojamų Lauko Kelionių Pet Virdulys Plokštė

€1.91

-49%

€3.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo, bowl cat, priedų šuo, finansuojantysis žuvys, aitvarai šunys, perro, šuo batus dideliems šunims, ryšiai augintiniai, pet dubenį 5, dubuo pet.

[Produkto Pavadinimas: vandens ir maisto taurės augintiniai

Medžiagos: Taurė: PP medžiaga, lyginimo dubuo: TPE medžiagos

[spalva]: Raudona, geltona, mėlyna, balta, juoda

[Paketo Paketą]: nepriklausoma OPP taurės, nepriklausomas OPP lankstymo dubuo

[gabaritas] nbsp; : taurė :23 cm, skersmuo 11 cm, dubuo aukštis 5,5 cm dubuo burną skersmuo 13

Kiekis: 350ml vandens, 250g grūdų ir 350ml dubuo

[Sunkiųjų Kiekis: vieno puodelio 190g, vieną dubenėlį apie 60g

Pet vandens ir maisto dviejų-naudoti taurės efektyviai išsprendžia problemą, vežančių parankiniai iš namų, geriamo vandens, pašarų, nešiojamų, švarią ir higienišką

SKZ Pet Produktų gamyklos su 10 metų patirtį naminių produktų gamybos, integruoti R&D, gamybos, pardavimo, ir užsienio prekybos!Daugiausia gaminti krūtinės dirželiai, traukos lynai, pet automobilių kilimėliai, pet drabužiai, naminių gyvūnėlių apykaklės, pet maišai, pet lizdą kilimėliai ir t. t.Įmonė visada buvo prilipęs prie sąvoka "vientisumo valdymo, kokybės užtikrinimo, klientas pirmą, abipusės naudos ir laimėti-laimėti"!

Kokybės SKZ naminių gyvūnėlių produktai yra gaminami pagal kokybės standartus reikalaujama, "Amazon" ir Europos, ir Amerikos prekybos centruose.Mes niekada apkarpo.Už tą pačią kainą geriau už kokybę, ir tuo pačiu geresnės kokybės, nei kainos.Verslo draugais yra kviečiami paimti matyti prekes ir parduotuvė aplink. !

Jei pastebite, kad nėra produkto norite mūsų svetainėje, nesijaudinkite, konsultuotis su mumis pirmą kartą.Gyvūnas reikmenys mes sąraše yra mažiau nei vienas procentas mūsų tikrasis produktas linija.Kontaktinė informacija verslo derybos:

WeChat 15670666633 whatsapp15670666633

Elemento Tipas Kelionės Dubenys
šuns dubenėlyje Šuo Vandens Butelis
11 vandens butelis
Specifikacijos šunų maisto dubenėlį
Medžiaga latekso, PP taurės TPE
5 šunų būdos
Kilmės KN(Kilmės)
10 Kačių maisto konteinerį
7 šunų reikmenys
8 šuo plokštė
Taikoma Šuns Veislė Universalus
6 Šuo Vandens Butelis
Tomas 250g, 350ML
9 mažylis priedai
12 šuo
Kategorijos Pet stalo

Panašūs produktai