Vinilo Ravėjimas Laužas talpinimo Konteinerių "PASIDARYK pats" Scrapbooking Kortelės Popieriaus Amatų už Užrašu Akmenimis Įrangos Priedai

€2.76

-40%

€4.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: derliaus silhouette cameo, 5 sluoksnį blakstienų saugojimas, maišelio užtrauktukas, įrankis vinilo, amatų ir "pasidaryk pats", aukštos piktžolių, kamėja derliaus, popieriaus plunksna, hmv vinilo saugojimo dėžutė, malūnėlis piktžolių.

Aprašymas:

Uogų dizainas yra Žvaigždės formos atidarymo daro ravėjimas procesas paprastas ir malonus Amatininkų.Lengvai disponuoti laužas vinilo į Uogų, su pagalba iš plyšių.

Ekologinio draugiškas minkšto silikono bus apsaugoti jūsų jautriausiai weeder įrankiai forma sugadinimo ir įbrėžimų.Tai ne klijuoti silikono daro už nuostabiai lengvas valymo procesą.

Siurbimo Uogų beveik bet kokio paviršiaus!Liks suctioned valandas norėdami padėti jums su sunkiausiomis ravėjimas vinilo projektus.

Šviesos svorio ir mažas dydis reiškia, kad jūs galite imtis Uogų visur.Laužas, gali būti šalinami iš karto, kai bin užpildo.

Gali būti naudojamas su visų ravėjimas įrankiai, pvz., Mentelės, Žirklės, rankena, pincetas, siluetu ir Kablys Ravėtuvai, ir daug daugiau.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Dydis:65x65x72mm/2.56x2.56x2.83 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Kamuolys Plastiko Dėžutė Laikymui

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek skirtumas dėl manua l matavimas.

Spalvos gali šiek tiek skirtis nuo įvairių stebėti.Ačiū!

Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Didmeninės No
Modelio Numeris Amatų Vinilo Ravėjimas Įrankių Rinkinys

Panašūs produktai