Su 2m plonas nerūdijančio plieno, paauksuotas grandinės gali būti naudojamos gaminti papuošalai, bagažo reikmenys ir kiti produktai

€1.03

-18%

€1.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sunkiosios grandinės juvelyrikos, 3d modelį dėlionės, dviračio grandinės alyva, necklac, 001 prezervatyvas, didmeninė nuorodą grandinės metrų, rasti nerūdijančio plieno grandinės 10m, sunkioji grandinė priedai, akinių grandinės perola, papuošalai rinkoje.

Dydis: apie Plotis 1/1.5 /2 /2.5 mm

Kiekis: Apie 2m

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Naudojimas: Naudojimas: ji gali būti naudojamos siekiant padaryti karoliai, apyrankės, raktų, krepšys grandines, ir tt

1. Prašome patikrinti gaminio dydis atsargiai (dydis yra matuojamas vertus, su 1-2mm paklaida).Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su klientų aptarnavimo; Jei nėra kitų problemų, mes galime atlikti mokėjimą tiesiogiai, ir mes pasirūpinsime, pristatymo laiku.

2. Mūsų gaminiai yra originalūs produktai.Dėl skirtingų gamybos partijų ir ekrane naudojama asmenų, taip pat aplinkos įtaka ir šviesos, yra neišvengiamai kai kurie spalvų skirtumus.Prašome imtis tikrų produktų, kaip standartas.Aš tikiuosi, jūs suprantate.

Jei turite kokių nors klausimų, kai gaunate prekes, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes padėsime jums išspręsti juos per trumpiausią laiką

Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Papuošalai Išvados Tipas Grandinės
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris GLT331
Prekės Svoris 10g
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Elemento Plotis 0.2cm
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai