1 Maišelis Džiovintų Gėlių Papuošalai Padaryti Paspaudus Gėlių, Dekoratyvinių Paveikslų,Vestuvių Telefonai Atveju

€3.20

-45%

€5.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs max pradinė plomba.

Aprašymas:

Pagaminti iš natūralių lapų ir įvairių rūšių iof gėlės, taigi, kiekvienas gabalas šiek tiek skiriasi savo dydžiu ir forma;

Presuotų džiovintų tikras natūralus gėlių, augalų, spalvų ir formų yra gerai išsaugotas;

Puikus rankų darbo žymas, scrapbooking, albumas, rėmas dekoro, meno popieriaus gamybos, dovanų pakavimo medžiagas, meninio stiklo amatų reikmenys, epoksidinės dervos papuošalai amatų materialsl ir kt.

Puikus padaryti atviruką, "PASIDARYK pats" savo telefono dėklas, ir papuošalai amatų, taip pat gera dovana jūsų draugams!

Panaudojimas: Vaikų rankų darbo lipdukai, įspaudų žymes, presuoti gėlių, dekoratyvinių paveikslų, džiovintų gėlių, nagų dailės, šaudymo rekvizitai, džiovintų gėlių makiažas, džiovintų gėlių epoksidinės amatai, "PASIDARYK pats" rankų darbo papuošalai, ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: Džiovintos Gėlės

Dydis:Ilgis:10.5 cm/4.13 colių,Aukštis:14,8 cm/5.83 colių

Komplektą Sudaro:

1Piece kartono

1Bag Džiovintos Gėlės

Pastaba:

1: Naudoti iki gėlės kuo greičiau po atidarymo.Gėlės bus oksiduojasi ir pakeisti spalvą po sugeria drėgmę.Jei jie negali būti naudojami laikinai, jie gali būti užklijuoti juostelę ir laikinai saugomas.Laikas nebus per ilgas.

2: Vengti tiesioginių saulės ir ultravioletinių spindulių išnyks gėlės.

3: Kai priėmimo klijai, prašome patikrinti, ar gėlių medžiaga yra prarastas; yra daug klijų formulės rinkoje, ir jūs gali susidurti netinkamas klijai ir sukelti gėlių medžiaga išnyks.Saugos, naudoti UV klijais padengti pirma, ir tada klijai sumažins spalvos blukimas reiškinys.

4: Kai gėlės išnyks, kai jis yra veikiamas vandens.Prašome atkreipti dėmesį, kai jį naudoti popieriaus gamyba.Tai geriausia pasikonsultuoti su klientų aptarnavimo rekomenduoti tinkamą gėlės.

Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 14.8cm
Prekės Pavadinimas segolike
Elemento Ilgio 10.5cm
Papuošalai Išvados Tipas Kita

Panašūs produktai