Lauko Dviračių Nepirštuotos Pirštinės Pusė Piršto Sporto Pirštines Padding kumštinės Pirštinės Važiavimas Dviračiais, Vėjo Žiemą už Unisex Suaugusieji

€2.20

-50%

€4.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xs power m6.

Aprašymas:

Pagaminti su aukščiausios kokybės, lengvas ir patvarus nailono medžiagos, minkštas, patogus ir kvėpuojantis.Dydis(Palmių Apimtis): M 18-19cm/7.1-7.5 in; L 19-20in/7.5-7.9 į; XL 21-22cm/8.26-8.66 į.

Mikropluošto ruožas audinio pusė pirštinės, prisitaikanti kvėpuojantis stretch audinys bus pasiekti tobulą pusiausvyrą komforto, tvirtumą ir ilgaamžiškumą per treniruotę.

Pailgintas, apyrankės, minkština poveikio ir vibracijos akimirksniu, efektyviai sumažina riziką riešo traumos ir nuovargis, taip pat jautrumas ir skausmas.

Riešo vyniojimo užtikrina laisvą reguliavimas sandarumo krūvio metu.ne standus, ne biri, leisti judėjimo ir vikrumas.su Oro Skylę, kvėpuojantis dizainas, patogus naudoti esant karštam orui, taip pat kaip ir švelnios žiemos sezonus.

Puikus sunkiosios atletikos, kryžminio mokymo, sporto salė, fitnesas, naudotis, mokymo, multi-paskirties lauko sporto, pavyzdžiui, dviračių sportas, treniruotės, žygiai, alpinizmas, alpinizmas ir treniruotės ir pan.

Komplektą Sudaro:

1 Pora Pirštinių

Pastaba:

1. Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas tarp realios prekės ir nuotraukas, nes skirtumas tarp monitorių.

2. Prašome leisti šiek tiek matavimo paklaida.

Tikimės, kad dėl savo pobūdžio supratimą ir have a nice prekybos dieną!

Lytis Universalus
Modelio Numeris Lauko Dviračių Pirštinės
Tipas Pusę Piršto
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nailonas
Funkcija Galima skalbti

Panašūs produktai