Nepilnamečių Sporto Pirštines Anti-slip Smūgio Absorbcijos Kvėpuojantis Pusę Piršto Pirštine Atletikos Dviračių Pirštinės Paaugliams Vaikas

€1.56

-46%

€2.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pusės pirštų pirštinės cicling, auksinės pirštinės vaikams, estui dviračių pirštinės, profesinės moto pirštinės, sportinės pirštinės vaikų berniukų, moto kailio pirštinės, vežimėlio pirštinės vaikams, darbo pirštinės, naminių gyvūnėlių pardavimas, pusę piršto dviračių pirštinės žygiai.

Nepilnamečių Sporto Pirštines Anti-slip Smūgio Absorbcijos Kvėpuojantis Pusę Piršto Pirštine Atletikos Dviračių Pirštinės Paaugliams Vaikas

Kulka Taškų: 1、Šio sporto pirštinės yra specialiai skirta vaikams, paaugliams ir mažoms moterims.Jis tinka žmonėms, kurių palmių plotis 6-7cm.

2、Ranka atgal medžiaga: 96% poliesteris + 4% spandex, palmių medžiaga: mikropluošto.Pagamintas iš profesionalaus sporto medžiaga, ji yra drėgmę sugeriančios ir orui, odos draugiškas ir aukštos elastinga.

3、delne rankas apima didelį plotą, silikono, kuris gali padidinti trintį ir pagerinti komfortą.Ji yra gera anti-slip smūgio absorbcijos poveikis.Atgal turi trinkelėmis, dizainas saugoti nugaros ir sąnarių ranką ir nėra lengvai sužeisti.

4、Dėl elastinės juostos riešo dizainas, jums gali reguliuoti elastinga laisvai.Pirštinės gali būti labiau tinka riešo pagerinti komfortą, bet taip pat ir pirštines, suteiks ne lengvai nuslysti.

5、Sporto pusės pirštų pirštinės tinka dviračių, motociklų, sporto salės, aerobika, sunkioji atletika, joga, riedučiais, rollerblading ir kitoms reikmėms.

Parametrai:

Ranka atgal medžiaga: 96% poliesteris + 4% spandex

Ranka core medžiaga: mikropluošto,

Nykščio medžiaga: audinys GERAI

Aprašymas:

1. Šis sporto pirštinės yra specialiai skirta vaikams, paaugliams ir mažoms moterims.Jis tinka žmonėms, kurių palmių plotis 6-7cm.

2. Ranka atgal medžiaga: 96% poliesteris + 4% spandex, palmių medžiaga: mikropluošto.Pagamintas iš profesionalaus sporto medžiaga, ji yra drėgmę sugeriančios ir orui, odos draugiškas ir aukštos elastinga.

3. Delne rankas apima didelį plotą, silikono, kuris gali padidinti trintį ir pagerinti komfortą.Ji yra gera anti-slip smūgio absorbcijos poveikis.Atgal turi trinkelėmis, dizainas saugoti nugaros ir sąnarių ranką ir nėra lengvai sužeisti.

4. Dėl elastinės juostos riešo dizainas, jums gali reguliuoti elastinga laisvai.Pirštinės gali būti labiau tinka riešo pagerinti komfortą, bet taip pat ir pirštines, suteiks ne lengvai nuslysti.

5. Sportas pusės pirštų pirštinės tinka dviračių, motociklų, sporto salės, aerobika, sunkioji atletika, joga, riedučiais, rollerblading ir kitoms reikmėms.

Sąrašas:

1 * pora pirštinių

1 * opp krepšys

Funkcija Galima skalbti
Medžiaga Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Merginos
Tipas Pusę Piršto
Modelio Numeris Dviračių Pirštinės

Panašūs produktai