50LA Wall Mount Turėtojas Stovėti Echo Dot (3 Generolas.)

€4.07

-23%

€5.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: echo piston, tvirtinimo prie sienos echo dot, kabelio echo dot, nemokama echo dot, savininkas telefono, 2 echo dot, turėtojo žyma, karbiuratorių echo srm, bazinė echo rodo 5, echo dot 3 paramos.

50LA Wall Mount Turėtojas Stovėti Echo Dot (3 Generolas.)

OOTDTY

Tvirtinimo prie sienos Laikiklis Stovėti Echo Dot (3 Generolas.), Namų Balso Padėjėjai Dot 3nd Generation su Kabelių Išdėstymas, Jokių Bėdų, Laidai, Virtuvės, Vonios, Miegamojo

Savybės:

★【Garsiakalbių tvirtinimo prie sienos】naujas tvirtinimo prie sienos buvo specialiai sukurta protingo namo garsiakalbis Dot 3. Aukštis-tik 18,5 cm, jis yra tiek gražus ir lengvas, todėl geriausias pasirinkimas jūsų smart balso asistentas namuose (Dot 3 nėra komplekte).

★【Puikus kabeliai】Nevyniokite kabelio aplink roll savininko, ir visiškai padengti jį ant nugaros dot (3rd Gen..) tvirtinimo prie Sienos Padeda sutaupyti vietos ir viską švarus ir tvarkingas.Į convexity priėmimo ritės atitinka kyšančių aukštis lizdas, kuris yra stabilus, o ne prarasti.

★【Ne blokuoti garso kokybės】Beveik 180° laisvas tvirtinimo prie sienos su atvira projektavimo atneša jums pradinis Taškas 3 garso kokybė, pašalinti užblokuotas garso kokybę.Laikyti Echo Dot statmenai ir lygiagrečiai prie sienos, kad geriau gauti horizontalus balso komandas.

★【Saugiai ir stabiliai】unikalus, non-slip, mėlyna guma sandariklio konstrukcija leidžia kablys dalis plonesni ant sienos kištukas, Aidas Dot 3 puikiai į laikiklį taip, kad ir savininkas puikiai į lizdą, kuris apsaugo jūsų prietaisą prie sienos.Multi-porų ritės - laidas yra geriau šilumos sklaida poveikį ir saugo vielos kambario temperatūroje.

★【Lengva įdiegti】Prisijungti prie sienos tik per lizdo kištuką, saugus ir stabilus, be gręžimo, varžtų ištraukimo ar lipdukai, lengva įdiegti arba pašalinti.Gali būti naudojamas visuose kambariuose lizdą (vonia, miegamasis, virtuvė, garažas ir pan.)

Techniniai duomenys:

Pakuotės Matmenys : 8.07 x 4.52 x skirti 1,96 cm; 200 Gramų

Pakuotė:

1 x tvirtinimo prie Sienos Laikiklis Stendas

Prekės Pavadinimas OOTDTY
Modelio Numeris 50LA8FF300165-BK
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai