2021 NAUJAS Moterų vientisos Spalvos Veidrodėliai šiaudines Skrybėles Moterų Lady Gegužinė Saulės Skydelis Atostogų Kietas Skrybėlę Pajūrio Paplūdimio Skrybėlę Banga Vasaros Skrybėlės

€1.11

-33%

€1.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kraštų ir lankas vasaros skrybėlę, skrybėlę vasarą, kepurės snapeliu, kepurę nuo saulės, kepurės moterims, kūno vasaros 2021, m panamos skrybėlė, skydelis moteris, pasaulyje panamos skrybėlė, paplūdimys skydelis.

Aprašymas: 🌷Orui ir patogūs, floppy platus kraštų suteikia tobulą atspalvį, kad jūsų veidą, padeda apsaugoti nuo žalingų saulės spindulių. 🌷Tinka moterims, paaugliams ir moterims daugeliu atvejų, galite rungtynių jis lengvai su savo elegantiška suknelė, bikini, kelnės ir džinsai, kad jūs žavinga ir žavinga per visą vasarą. 🌷Šią vasarą saulės bžūp trunka unikalus pintas kelias, kuriuo turi keletą mažų skylučių, puikiai vėdinamos, kad jus atvėsti vasaros. 🌷Puikus paplūdimys, valtys, atostogų, parke ar baseinas, pėsčiųjų, kempingas, sodininkystė, kelionės, turizmas, savaitgalis pabėgimas, medaus mėnesį.Taip pat gera dovana jūsų draugei, ir mama Valentino Diena ir Motinos Diena.Specifikacija: Produkto Pavadinimas: Skrybėlė Medžiagos: Šiaudai Dydis: 56-58cm/22.05-22.83 colių Spalva: Chaki, Pilka Paketą sudaro: 1*skrybėlę Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Dėkojame už jūsų supratimą. 2.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.Dėkojame už jūsų supratimą.

dydis 56-58cm/22.05-22.83inch
type1 Ponios Lauko Apsauga Nuo Saulės
Kilmės KN(Kilmės)
Išleidimo Data Summer2021
Elemento Tipas Saulės Skrybėlės
Type2 Lankstymo Šiaudų Skrybėlę
Funkcija Apsauga nuo saulės
Modelio Numeris sunhat
Spalva chaki, smėlio spalvos
Lytis Moteris
Stilius Atsitiktinis
Taikoma Sezonas Vasaros
Modelio Tipas Kietas
Taikoma Scena Atsitiktinis
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Kita, Šiaudų

Panašūs produktai