Multitool su Mini Įrankiai, Peilį, Reples, Plaktukas Šveicarijos Armijos Peilis ir Multi-Tool Kit, Lauko Kempingas Gelbėjimosi Įranga

€4.29

-49%

€8.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lauko, knive, išgyvenimo peilis vyrai, šveicarijos, lauko priemonė, multitul, šveicarijos technologijų, bushcraft rinkinys, multitool, leatherman multitool.

Savybės:

1. Visi į vieną įrankiai: dalykėlių vyrų įskaitant plokščios replės, kietas plaktukas, plokščia galva atsuktuvas, nagų failą, žvynų pamatė, kryžminis atsuktuvas, peilis, dviejų eilių pamatė, avių ragų, plaktukas, replės, siūlai clipper, butelio atidarytuvas.

2. Lengva nešti: ne daugiau nešiotis visą rinkinys, kai multitool plaktukas telpa į kišenę.Ne daugiau, nuolat, važiuoti pirmyn ir atgal gauti įrankiai.Supakuotas su daugiafunkcinis priemonių, kad padėtų su savo tėčiu poreikius dirbant iš namų, staliaus ir kiti "pasidaryk pats" projektai.

3. Užrakto konstrukcija: šis daugiafunkcinis įrankis taip pat turi saugos užraktą, kuris yra ne tik praktiškas ir patogus, bet ir saugus, kai jo nenaudojate.

4. Cool dovanos tėtis: ar kalėdų šventės, tėvo diena, tėtis, gimtadienis ar jubiliejus, tai geriausia asmeninį dovanos atneš šypsena tavo tėtis veidą, ir jis tikrai patinka.

5. Taikoma kartų: turi turėti multi įrankis, idealiai tinka stovyklavimui, namų renovacijos, "PASIDARYK pats" darbo vietų ir puikus multitool plaktuku.

Aprašymas:

Šis įrankis gali sumažinti, smalsauti, plaktuką, vinis, nusukti varžtą, atviras hidrantas, pamačiau, medienos, pakankamai stiprus, kad sudužtų stiklas, uždangų, cut virvę užuolaidų pavojinga pabėgti ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plienas

Bendras ilgis: 14cm

Rankenos ilgis: 11,5 cm

Plotis: 7.5 cm

Plaktukas skersmuo: 1,8 cm

Pakuotė:

1 * Daugiafunkcinis Įrankis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Kilmės KN(Kilmės)
keywards Lankstymo tiekėjas išgyvenimo peilis
Tipas Kišenė, Multi Įrankiai
Lauko multi įrankis Kartu Replės
Pavadinimas multi įrankis tiekėjas EDC Rinkiniai

Panašūs produktai