1pair Riedučiais Odos Kojų Apsaugų, Apsaugos Čiuožimo Batai Padengti Pačiūžos Patvarus nosys Ritinio Skate Priedai

€1.41

-30%

€2.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ritinio skate ratų, ritinio skate guard, ritinio skate apsaugos mergina, riedučiai kojų apsaugai, rallye automobilių reikmenys, skrituļslida, dantų grillz, ritinio skate kojų, lėlės skate, kūno šilčiau pleistras.

Kulka Taškų:

1、Taikymo ir Apsauga: toe cap riedučiai yra daugiausia tinka pačiūžos su nuimamu kojų sustabdyti riedučiais.Lauko arba čiuožykla, jis gali apsaugoti pačiūžos nuo nešioti ir užtikrinti apsaugą batai.

2、Aukštos kokybės Odos: gali padidinti komfortą čiuožimo ir apsaugoti batus nuo grindų dilimui ir pataikyti, todėl pailgėja tarnavimo batai.

3、Lengva Įdiegti: toe cap riedučiai yra lengva įdiegti į batus.Skylę viršuje leidžia batraištis pro, ir skylę apačioje galima patogiai pritvirtinti prie kojų bloką kad jis nebūtų judėti.

4、Didelis Ilgaamžiškumas: aukštos kokybės storos verstos mikropluošto odos, padeda pagerinti ilgaamžiškumas.Šių nosys apsaugos priemonės gali apsaugoti priekyje batai, kuris paprastai yra ta dalis, kuri yra lengvai subraižyti.

5、Tinka Pradedantiesiems: toe cap riedučiai labai tinka pradedantiesiems.Ji priduria, puikus unikalus apsaugos jūsų mėgstamą riedučiais.

Specifikacija:

Medžiaga: dirbtinė oda

Dydis: apie 18*5.5 cm/7.09*2.17 į

Funkcija: apsaugoti batus nuo grindų dilimui ir pataikyti

Pakavimo Sąrašas:

2* Odos Kojų Apsaugų, Apsaugos

Pastabos:

1. Dėl vadovo matavimo, ten bus tolerancijos produkto dydis, kuris yra taikomos konkrečiam produktui.

2. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome apie tai

Medžiaga Dirbtinė oda
Pavadinimas Čiuožimo Kojų Odos Apsauginis Dangtelis
dydis M
Kilmės KN(Kilmės)
Drop laivyba/Didmeninės Parama

Panašūs produktai