Fleurs Artificielles Lt Soie Haute Qualite 10 Tūkst. litų-Mažas sluoksnis Camellia Dirbtinių Gėlių Namų Puošybai Vestuvių Rekvizitai

€2.57

-49%

€5.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vestuvių ceremonijos rekvizitas, gėlių galvos, gėlių dekoras, sagė " pearl, cc papuošalai, vestuvių rekvizitai europos, sagė camellia, dizainas vestuvių rekvizitai, pritaikytas vestuvių rekvizitai, vestuvių nuotaka rekvizitai.

Medžiaga: Šilkas Audiniu, Gėlių Lazdele Geležies Vielos Liejimo.

Struktūra: 5 Šakių 10 Gėlės, Gėlės, Plastiko Reikmenys.

Dydis: Visas Gabalas Ilgis Yra apie 25 cm, Gėlės Skersmuo apie 3,5-4cm

Patarimai

1. Ilgis Dirbtinių Gėlių Lazdele Gali Būti Koreguojami Pagal Reikalavimus: Trumpas: Galima Tiesiogiai Sulenkta ir Genėjimas; Ilgas: Galima Skiepyti Sausas.

Kai Jūs Įdėti į Gėlių Laikiklį, Galite Įdėti Laikraščių ir t.t. į neskaidrių Gėlių Turėtojas Padidinti Aukštis; Skaidrus Gėlių Turėtojas Gali Naudoti Dekoracijas, pvz., Akmenų.

2, Dirbtinių Gėlių Pakavimas, Paprastai Plastikinių Maišelių, Apgaubiantys Gėlių Galvos Dalies, bando Išlaikyti Pradinę Formą.Kartais Reikia Sulenkti Purškimo, Kai Pakavimui.gavęs Prekes, Sulenkite Lenkimo ir Grįžti į Pradinę būseną.

3. Gamybos Dirbtinės Gėlės Yra Suskirstyti į Daugelį Procesų, Tarp Kurių Žiedlapiai Yra Lipni ir Visiškai Rankų darbo.transportuojant, Gėlių Galvų ir Lapai Gali Nukristi.Šis Reiškinys Yra Palyginti Dažnas.gavęs Prekes, Jums Tik Reikia Įdėti Gėlių Vadovai (Lapai.Jei Leidžia Sąlygos, Ji Gali Būti nustatyta su Karšto Lydalo Klijai.

4. Dirbtinės Gėlės Neišvengiamai Bus Suspaudus ir Deformuoti Transportavimo metu.Paprastai, Puokštė Gali Būti sugrąžintas po to, kai Plinta Šiek Apdaila; Ar Gėlių Lapai Deformuojasi, Garuose su Verdančiu Vandeniu Taps Šlapias ir Minkštas, sausas po Raukšlės Išnyksta Arba Smūgis Sausas, Plaukų Džiovintuvas.

5. Lapų ir Šakų Padengtas Plaukų Neišvengiamai Prarasti Plaukai, Kurie Yra Ne Kokybės Problema.

6. Fotografuojant iš Skirtingų Laikotarpių, Ten Bus Keletas Nedidelių Chromatines Aberacijas Dėl Skirtingų Apšvietimo Laikas, Padėtis Kampas ir Fono Spalvą.Mes Bandėme viską Atkurti Realus Dalykas Pati.

7. Dirbtinių Gėlių Valymas.Apskritai, Naudoti Plaukų Džiovintuvą Smūgis Paviršiaus, Arba Nuvalykite su Šluoste.

Turtas fleur artificielle
Stilius Gėlė
nuosavybės 7 fleurs artificielles exterieur
nuosavybės 4 fleurs artificielles de haute qualit lt daug
Turtas 1 puokštė fleur artificielle
Turtas 3 fleurs artificielles lt soie haute qualite
turtas 5 fleurs artificielles de haute qualite
nuosavybės 9 fleur artificielle mariage
Proga Vestuvės
gėlių stilius Gėlių Puokštė
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Modelio Numeris fleurs artificielles de haute qualite
Tipas Camellia
Turtas 2 fleurs artificielles
nuosavybės 8 fleurs artificielles bleu
turtas 6 fleurs artificielles blanches
Medžiaga Šilko

Panašūs produktai